Valkoista terapiaaYön yli nukuttua lattia ei näytä enää niin kamalalta, vaikka tummat osat vielä kuultavat läpi. Pystyn nyt odottamaan jatkotoimenpiteitä edes saman katon alla. Muutakin puuhaa onneksi riittää.

Floor doesn’t look so bad after good night sleep, but dark parts still comes trough. I can wait what they say at Tikkurila… Luckily I have some more to do…

12 thoughts on “Valkoista terapiaa

  1. Hyvä, että asiat selkiintyvät. Sen verran vielä, että maalikaupan täti sanoi meille että valkoinen maali kannattaa sävyttää, jotta ei ala kellertää ajan myötä. En tiedä pitääkö paikkansa vai halusiko vaan myydä meille sävytyksen. -mira

  2. Ihanan valkoista! Niin puhdasta, rauhallista :),miellyttää minun silmää.Mukavaa, että pystyt olemaan sen lattiahomman kanssa siihen asti kun siitä saa jotain tietoa.

  3. Öljypohjainen maali täytyy aina sävyttää, sillä muuten alkaa vuosien aikana kellertämään. Öljypohjaisella Betoluxilla on valmiina aika hyvä sävytetty valkoinen.

  4. Tänne puolelle välittyy kaunis kuva sieltä. Valkoista valkoisella, nam. Harmi että jouduitte tekemään ison työn turhaan :/ Tsemppiä remppaan!

Leave a Reply