Lattia on hullun homma.

5 thoughts on “Lattia on hullun homma.

  1. Onko se Betolux Akvaa? Se vaatii harmittavan monta kiekkaa maalia, kun normi Betoluxilla voi selvitä jopa yhdellä kiekalla (ja on täyskiiltäväkin, toisin kuin Akva)! Mutta eipähän tuo Akva haise ja kuivaakin paljon nopeammin. Maalattu parketti on hieno!

  2. Siis hetkinen, hioitte siis vanhan mosaiikkiparketin ja maalasitte valkoisella Betoluxilla? Oliko tammiparketti vai? Miten parketin kuviot näkyvät hionnan/maalauksen jälkeen? Meillä aikeissa tehdä sama homma, mutta vielä toistaiseksi on suunnitteluvaiheessa…

  3. Itekki olen haaveillut maalavani meidän parketin joku kaunis päivä, son niin ihanan hiljainen verratuna laminaattiin jota hetken huumassa junttasimme makkarin lattiaan(oli parempi vaihtoehto kulahtaneelle muovimatolle.)

Leave a Reply