Parveke


Uudessa kodissa meillä on parveke. Se ei ole kulmikas (niiko kuvassa) vaan vähän niiko puolipyöreä. Lattia ja kaiteet ovat harmaat: kaide aaltopeltiä ja lattia betonia, jossa sellainen röpelömaali päällä. Kävin äsken Ikeassa etsimässä kehyksiä ja laatikoita, mutta noup molemmille. Mukaan tarttui kuitenkin parvekekalusteet. Parempi hankkia nyt, ettei nekin ole sitten loppu, kun pitäisi kalustaa. Lattia tarvitsee tietenkin maton, jotta siellä on mukava töpsytellä. Jotexilta (???) älkää sanoko mitään – löytyi hieno muovimatto. Tulee mieleen ihan se Ikean yksi villadurrimato. Pidetään täysin tuollainen harmaa-valkoinen linja. Eteläparvekkeella viihtyy ainakin petuniat, joten niitä tulee sitten yksi suuri ruukullinen. Pöydälle sitten muutama yrttiruukku. Sillä simppeli.

Mind board about new balcony. Grey and white, Ikea and Jotex, cheap and simple.

7 thoughts on “Parveke

  1. Hyvä että nappasit Blanköt nyt, tuskin olis enään ollut kun muutatte. Ärsyttää kun ne tuolit; mustat ja valkoiset loppu heti.

  2. Muakin ärsyttää, kun nuo Minnan mainitsemat tuolit jo loppuivat! Sekin ärsyttää, jos menee jotain sieltä hakemaan eikä sitä sitten olekaan.

  3. Kiva parvekesuunnitelma teillä! Meillä sama projekti työn alla. Iski pientä paniikinpoikasta kun mainitsit että kalusteet saattavat loppuakin kaupoista.. ajattelin hoitaa hankinnat vasta kun muu remppa on valmista. Mutta täytyy ehkä harkita uudelleen, etenkin kun lattiaprojekti uhkaa venyä ja venyä.

Leave a Reply