Vappukellarihilleri
Varpusilla oli ihan T O S I villi vappu. Eilen käytiin isin kanssa Kansallisteatterissa katsomassa Ihmisvihaaja ja tämä päivä meni maalihuuruissa kellarin kätköissä. Wo hoo!
Huusin Huuto.netistä joku tovi sitten kaksi vanhaa työtuolia ja nyt pääsin vihdoin maalaamaan niitä. Niistä tulee kokovalkoiset ja pääsevät aikanaan ruokapöydän ympärille. Samoilla sudeilla pyyhkäsin vielä tuon korin kolmanteen kertaan, kun oli maali jo vähän kissojen käytössä kulunut. Varpun pikkuhenkarit saivat myös pohjamaalin. Ne voisi kuvioida jotenkin..ööööh….inkamaisesti. Yllätys.
****
Kiitos kaikille mittavasta kahvinkeitinkeskustelusta, se oli mahtava, heh. Suurin kiitos sille aamujeni pelastajalle, jonka vinkkasi tälle urpolle niinkin yksinkertaisen vinkin, että heitä se suodatinpussi roskiin, kun kahvi on tippunut, ei enää tiputtele. Jumaliste. Mun aamut on pelastettu. Mitä mä olen oikein miettinyt tähän saakka!
The Varpunen family spent a very W I L D Labout day. Yesterday eve Dad and mother Varpunen went to see Molieres The Misanthrope and today I painted some stuff in basement. Wo hoo!

I found two old workchairs sometime ago and now I finally painted those totally white. We will use em around dining table. I panted a basket and Varpu’s coathangers too. Those I will decorate later…with inka patterns, heh hee. Suprise.

8 thoughts on “Vappukellarihilleri

  1. Huomenta ja hauskaa vappua!Yllättävästi näistä blogeista mitä luen, löytää samoja tuunauksia ja ideoita mitä ittekkin on suunnitellut/tehnyt.Dyykkasin samanlaiset tuolit, 3kpl, vanhan kouluni pihalla olevalta siirtolavalta. Isä tosin nappasi yhen itellensä työpajaansa, perhana. Minulla vaan ei ole kellaria missä maalailla niin saavat odottaa ensi kesään.Ja väri saattaapi olla musta, pinkki, omenanvihreä taikka…..Mullakin on kissa, mutta se ei vaan suostu nukkumaan missään korissa tms. ja nukkuu milloin missäkin ja mustia karvoja löytyykin sitten valkoisilta lakanoilta.Heipsan taas!t. Hannele

  2. Makeat tuolit 🙂 Täytyykin jakaa eteenpäin vinkki niille kamuille jotka valittaa että kahvinkeitin tiputtaa, laittavat suodatinpussin roskiin niin johan loppuu 😀

  3. Ihana blogi, ostettiin Gaudetesta oranssi norsu jokin aika sitten ja nyt haluaisin tietää mistä Varpun pikkuhenkarit ovat peräisin? Itse en ole löytänyt kuin Ikean muovisia..

Leave a Reply