36 päivää uuteen kotiin


Minä en jaksaisi odottaa millään enää. Vielä 36 päivää uuteen kotiin ja sitten remontin, osa 1, kimppuun (putkiremontin myötä osa 2 tulossa siis vuoden sisään). Sisustuksen olen suunnitellut jo (liian) monta kertaa. Kaikki uuden kodin ostokset joutuvat suoraan muuttolaatikoihin enkä pääse hypistelemään niitä kun vasta juhannuksena. Tässä pientä ideointia Vn huoneesta, katsotaan kuinka monta kertaa nämä vielä muuttuvat.

I can’t wait. It’s 36 days to a new home and then starts huge renovating project vol 1 (vol 2 comes with water pipe repair in a year.) I’ve made very (too) many interior designs. All new shoppings goes straight to the boxes to wait the new home. Here’s few ideas about V’s room, let see would it be anything like this in mid-summer.

17 thoughts on “36 päivää uuteen kotiin

  1. Upea on suunnitelma! Näyttäis kovasti siltä, että lähestulkoon kaikki kalusteenne on sijoitettu Varpun huoneeseen, eli muihin huoneisiin saatte/joudutte ostamaan uusia kalusteita! ;)p.s. Onko Varpulla katossa Meten väsäämät liput?

  2. Juu muualle tarttee sitten rueta jo jotain uutta hankkimaan, heeh. Juu, Metellä on niin mahtava idea se lippunauha katossaan, että me haluttas samansorttinen Varpulle!

  3. Näyttää ihanalta! 🙂 Minun on vihdoinkin ihan pakko kysyä erästä asiaa, liittyen siihen että sinulla on niin tarkka maku ja olen saanut blogisi kautta sen käsityksen, että Varpun lelujen suhteenkin olet "tarkka". Eli jos joku vaikka antaisi Varpulle lahjaksi jonkun ihan tavislelun marketista, jonka ulkonäkö ei ehkä ole niin kovin tyylikäs, niin mitä lelulle kävisi? Meneekö tyylikkyyssvaatimusten yms. edelle se, että joku mahdollisesti tärkeä henkilö on antanut sen ja lelulle tulee tunnearvoa? En suinkaan kysele tätä ilkeyttäni vaan ihan uteliaisuuttani. 🙂 Niissä lapsiperheissä, joita tunnen, tuntuu olevan leluja joka lähtöön eivätkä kaikki ole niin hienoja tai tietyn värisiä. Olen miettinyt sitä kuinka suunnitelmallista saa olla se, millaisia leluja lapselleen hyväksyy. Itsekin tykkään sisustaa ja pidän kaikesta (omasta mielestäni) kauniista.

  4. Tiina, hyvä kysymys, heh hee. Vaikka olen tarkka tyylistä, niin siitä lipsutaan koko ajan. Viime viikolla ajoin Prismaan ostamaan Varpulle kaikkein värikkäimmän, meluisimman ja epätrendikkäimmän lelun, koska arvasin, että Varpu rakastaa sitä. Se oli suksee ja nyt iloisesti tuolla lelulaatikossa muiden joukossa. Kyllä ne lapsen toiveet ja tunnearvot menevät tyylin edelle, se on fakta. Tietenkin voi sitten itse valikoida, mitä lelut ovat esillä ja näkysällä ja millainen on se kaikenkirjavien lelujen lelulaatikko. Todennäköisesti valkoinen, suoralinjainen ja kannellinen 😉

  5. Tiger, sure! This could be your summertime Helsinki-room. I'm sure that in new home Varpu will sleep in our bedroom anyway, heh hee.Anonyymi, säkkituoli on tehty itse Marimekon kankaasta (postaus aiemmin) ja matto on teetetty näppäräsormisella käsityöläisellä. Se on virkattu trikookuteesta.

  6. hyvältä näyttää! itse ei vielä pääse suunnittelemaan uuden kodin sisustusta, koska ei ole yhtään tietoa onko talo vanha/uusi tai iso/pieni. Odotan kyllä innolla postauksia uudesta kodistanne!

  7. Näyttää ihanalta. Mulla on menossa sama vaihe: meillä on muutto edessä 3 viikon kuluttua ja täällä ollaan tehty suunnitelmia noin 52 kertaa uudelleen 😀 Toisaalta sehän onkin melkein se paras osuus: etukäteen fiilistely!

Leave a Reply