Yöllisillä kirjakaupoilla

Surffaillessa tuli vastaan sellainen ABC-kirja, että oksat pois. Kyllä tuolla kelpaa sitten Varpulle kirjaimia opettaa, oikein 3D:nä. Ja tietenkin kun Amazon mainosti tiettyä summaa ylittävien ostosten ilmaista toimitusta, lankesin myös pilkkukirjaan (esittelen sen saavuttua). Eikä se ilmainen lähettäminen edes koskenut Eurooppaa, heh. No tulkoot molemmat, ihania kun ovat.

Last night I surf on web and found a fabulous ABC-book to Varpu. It is cool to teach letters to her with it. Amazon had an offer where you can get free post cost if you order enough. I took also one “black dot -book” (will show it later), but in the end of order I noticed that the offer didn’t work in Europe. Anyway I took both books. Those are so lovely…

14 thoughts on “Yöllisillä kirjakaupoilla

  1. Heippa! aloitin pari päivää sitten lukemaa blogiasi, ja pakko sanoo et yks hienoimmista blogeista, joita olen nähnyt. Luin kaikki postaukset tässä yks yö :Dyks asia mua mietityttää tässä kirjassa.. o & P:han tulevat ennen Q & R aakkosissa, joten eikö nuo mene väärässä järkestyksessä? 😀 vai luetaanko tätä kirjaa 'väärinpäin'?

  2. Tuo on niin täydellinen aapinen, sorruin itekin ostamaan ennen joulua, vaikka osaan jo aakkoset. Kirjakauppa Napa myös myy noita, ja kaikkea muuta kivaa. aijaijaijaijai Puerto Rico.Kettu

  3. Heippa Suki ja muutkin äipät!Olemme katselleet pesuhuoneeseemme hoitopöytää ja haluaisin kysyä kokemuksia niistä. Kuinka kauan käytit/käytätkö vielä? Mikä on pöydän syvyys? Meillä on tilaa n.60cm pöydän leveydelle, mutta syvyys, eli kuinka paljon tilaa vauvanhoito alustalla vaatii mielestäsi tai mikä on hyväksi todettu? Ettei jalat roiku yli tms. T:Sofia

  4. Marion Bataille on tekijä: http://www.amazon.com/ABC3D-Marion-Bataille/dp/1596434252Sofia, me ei hankittu hoitopöytää tilanpuutteen vuoksi, järkättiin vain työpöydän toisesta päästä tilaa hoitoalustalle ja vaipanvaihto sujuu siinä hienosti. Hoitopöydän ikä kun tuppaa jäämään aika lyhyeksi ja surku sitten heittää mööpeli pois.Anonyymi, en aina ennätä vastaamaan kaikkiin, niin kuin olen aiemmin jo pahoitellut. Varpu ensin, sitten blogi. Viime päivinä on aika mennyt kipeetä neitiä hoidellessa, joten vieläkin vähempi bloggausaika. Pahoittelut, pahoittelut..

  5. Heippa, tiedän Sukin olevan kiireinen ja siksi osoitin kysymyksen myös muille äipille. Eli jokainen voi kertoa kokemuksensa kokemattomille..En tiedä, miksi pähkin niin paljon tällaista materiaa. Varmaan siksi, että niin paljon tässä raskaudessa ja tulevassa synnytyksessä on täysin hallitsematonta. Asioiden valmistelu antaa hivenen fiilistä, että voi kontrolloida jotain.T:Sofia

  6. hi there, this book looks right put my sons street, whats it called? I noticed in one of your posts that your baby was a bit poorly I hope things are much better now. I love your blog so clean bright and white.thanks from Lucy – rocket and bear

Leave a Reply