Kotikulmien tyylikkäin leipälauta


Anna Pernillan leikkuulauta-alusta saapui tänään postitse. Supernopeaa toimintaa! Ja mukana oli vielä ihana postikortti ihan vain kaupan päälle. Sen taitaa saada joku sankari viikonloppuna, hih hii.
Tuo alusta on kyllä niin hieno ettei sen päällä raaski mitään leikellä. Kurkkuleivät jo vetäsin massuun. Maistuivat paremmilta kuin koskaan.

Anna Pernilla’s soooo lovely cutting board arrived today. Super fast! There was a beatiful postcard also in an envelope, just for free. What a lovely suprise. I guess one birthday boy will get it next weekend, he hee.
That board is so fine that I don’t want to use any knifes on it. I tested it with cucumber sandwich. Those tasted better than ever.

4 thoughts on “Kotikulmien tyylikkäin leipälauta

  1. Moi! Kysympä tuosta aikaisemmasta kirppispostauksestasi, että mistä on otettu tuo kuva noista duplo ukkeleista? Kun muutamalle ukkelille olisi tarjolla koti ;)Ja kiitokset oikein mukavasta blogista!

  2. Moi!!Piti vaan kommentoida, että tykkään tästä blogista aivan hulluna ja selasin eilen tämän alusta loppuun. Meni koko ilta huokaillessa sun ihanaa tyyliä ja kekseliästä meininkiä.Nyt on itelläkin hirvittävä järkkäily-ja tuunauskuume <3Kiitos maailman inspiroivimmasta blogista!!!

Leave a Reply