KesävaatettaNyt ollaan jo ihan konkareita näissä bloggaripiireissä. Tänään käytiin herkuttelemassa terveysbrunssilla Milttonilla ja ihasteltiin Polarn O. Pyretin uusia vaatteita. Havaianasiltakin oli tullut ihan pikkuruiset läpökkäät, voi kiesus. Katu-uskottava huppari ois tuolla Makialla, mutta niiden lastenvaatemalliston jatkosta ei oikein tiedetä.

Ihana herkut oli tarjolla paperipusseissa. Näyttipä kivalta ja koitettava kotona kanssa!

Now we are almost veterans in these blog meetings. Today we had delicious healthy brunch at Miltton showroom. We saw Polarn O. Pyreti’s new clothes, Havaianas had tiny flip flops and Makia got a cool hoodie. I’m not sure will Makia’s kids clothing collection continue…don’t know.
A wonderful goodies were served in paper bags. Looks nice and need to test at home too!

4 thoughts on “Kesävaatetta

  1. skate rakastajien perheessä Makialla on aina paikka syrämmessä!toimii ku häkä keuhkoissa. niin ja popit toimii kans vaikka en ylleensä hirveesti tyksi.

  2. Heh, mulla oli "kuka-ei-kuulu-joukkoon"-olo kaikkien huippustailien mimmien keskellä.Tosi kiva oli treffata ja Varpus-neiti on aivan ylisulkku <3.Mua jäi kaivelemaan tuo Makia-huppari aikas kovasti.

Leave a Reply