Jos meille tulisi sohva…
Uutta kotia etsiskellessä olen kohdannut myös sohvaongelman. Sellainen jopa saattaisi mahtua uuteen kotiin (olisi korkea aika), mutta nehän ovat aika pöljän näköisiä ja osa ihan laittoman kalliita. Minä ottaisin meille jonkun näistä:

1) Mari-sohva Iskusta, jos sellainen vielä löytyisi jostain myymälästä pyörimästä. Ovat vissiin poistaneet valikoimasta heidän parhaan tuotteensa kymmeneen vuoteen. “Ei suomalaiset osta” on jo kuulemattakin arvattava selitys tuotteen katoamiselle.
2) Ikean Karlstad-valkoinen nahkasohva, johon jalat tulisi maalata ehdottomasti valkoisiksi.
3) Ikean Karlstad-valkoinen kangassohva, johon jalat tulisi maalattava ehdottomasti kirkkaan vihreiksi.
Tämä viimeinen se varmasti sitten tulee olemaan. Edullinen ja style tuunattuna.

I am looking for a new flat and I found a new problem called sofa. That would fit in new home I guess (or hope so). But sofas looks ugly and most of those are too expensive. Here’s my top-3 sofas:


1) Mari-sofa, Isku. Don’t sell anymore. but I could try to find from sale corner.

2) Karlstad-white leather sofa from Ikea. Legs should be painted to white.

3) Karlstad-white fabric sofa from Ikea. Legs should be painted to green.

This last one it will be I think so…

7 thoughts on “Jos meille tulisi sohva…

  1. Ikean soffat kivoja joo visuaalisesti, mutta muutamia olen koittanut (esim. 2) ja istuminen tällaiselle lyhyenlännälle on yhtä tuskaa, kun jalat jää sojottamaan suoraan eteenpäin. Jään kyllä alle 160 sentin, eli sama murhe monessa muussakin sohvassa.

  2. Meillä on isovanhempien sohva, joka on hankittu Bitcosta 60-luvulla. Ei sellaisia sohvia enää olekaan. Sokkeli on jotain mahonkia vai mitä lie, muuttomiehetkin olivat kauhusta jäykkänä, että miten sohva voi painaa niin paljon. Ihan nykyaikaisen näköinen. Sokkelisohvia ei taida nykyään ollakaan, sokkeli on kätevä kun ei tarvitse imuroida alta.

  3. On totta, että sohvat ovat aivan luvattoman kalliita. Se johtuu niiden materiaaleista, mitä paremmat vaahtomuovit ja muut systeemit, sen kalliimpi sohva. Halpaa en suosittele ostamaan, sillä se ei kestä aikaa. Mutta toisaalta halvempia saa kalliin hinnalla monta ja voi muuttaa lyhyemmän ajan sisällä mieltään sohvavalinnassa 🙂

  4. onpas hyvä idea tuo jalkojen maalaus vihreäksi:) mekin ensin katseltiin ikean sohvia kunnes löydettiin nykyinen isolla alella vepsiksestä. siellä indesignissa oli kans yks hyvä ja sieltäkin se mallikappale olisi irronnut halvennuksella. kaikissa tietty iroitettavat ja pestävät päälliset.

Leave a Reply