Ikea-löydötPerjantaina piipahdettiin siellä Ikeassa. Manailin niitä kehyshommeleita, mutta noista puunvärisistähän tuli ihan hyvät itse maalaamalla. Studio Violetin kissajuliste tuli meille sattumankauppaa, kun ostin sen Pisarapilvelle lahjaksi. Ennen kun juhliin ennätettiin, niin siellä oli jo ostettu samanlainen. No nyt sitten jää naukuja meille.
Ostin meille myös vähän tyylikkäämmän herätyskellon, kun inhoan sitä miehen vanhaa casioo. Torkku on tuossakin, mikä on kuulemma ehdoton ominaisuus. Luulin siis löytäneeni täydellisen herättäjän, mutta ei se kuulemma korvaakaan vanhaa rumaa, kun tuo on niin ylhäällä eikä siihen yletä nousematta. Miehet – niin kamalia, mutta niin ihania. Taidan ommella hupun vanhaan.

On friday we went to Ikea. I bought birch frames and paint those to white. I bought that cat poster to Pisarapilvi as a present, but she had bought same one few weeks before parties. Blaah. Now the cat stays at our place.
I also bought new alarm clock to my husband because the old one is REALLY ugly. I thought that I found perfect new one, but that didn’t happend. New one is too high from bed, so old one stays. Argh! I guess I need to sew beautiful hood for the old clock.

5 thoughts on “Ikea-löydöt

  1. Sellainen herätyskello oli eräässä nettikaupassa, että soidessaan kello nousee ilmaan ja lentää jonnekin päin huonetta. Unikeon on pakko könytä ylös se sammuttamaan.

  2. Onpa kerrankin makea herätyskellolöytö :).Sano miehelle, että tuo voi toimia kellona noin muuten vain, hän voi laittaa kännykästä herätyksen, siinähän on torkkukin ja luultavasti äänivaihtoehtoja ja äänenkovuusvaihtoehtoja 😀

  3. Thanx, I´m flattered. I went to Helsinki some weeks ago, and is all into finnish interiordesign. I love that scandinavian style, and I really like the way you use black, white and sharp colours. And your pictures are so bright and crispy! I guess I´ll have to start drawing…

Leave a Reply