Kotona jälleenTerveisiä Pieksämäeltä! Pakkasta sata ja kirpputorilta Gensen Focus de Luxe -henkiset aterimet (24 kpl) 10 senttiä/kpl, kasariruusujakku, josta tulee Varpulle kukkamekko ja ihanaa fiftarikangasta johonkin. Varpu sai ikioman Baby Björnin mustan rintarepun, 2,5 e, (ei ole tottakaan, kun reppu oli vielä vuoden vanha), kun tämän hetkinen meillä on lainassa. Lisäksi turkoosinvihreät henkselit ja mahtava kasarisäkkipuku. Yökylässä Vlla oli söötti vierassänky bambeineen ja ihanine pussilakanoineen.

Nyt rupean virittämään Bumlingenia kattoon ja taulua seinään, niin on teille kuvattavaa huomenna.

Regards from Pieksämäki. We made huge fleamarket finds. Gense’s Focus de Luxe -look a like forks and knifes, fabrics, new Baby björn carrier and thing like that. V slept in beautiful bed with cute bambi and bedlinens. Lovely.

11 thoughts on “Kotona jälleen

  1. Jaahas, pitäs varmaan tehdä kirpputori-road trip maakuntiin. Tuntuu, että isompien kaupunkien kirpparit on puhkikoluttuja, eikä pitkään aikaan ole tullut tehtyä kunnon löytöjä. Tänäänkin tulin lähinnä vihaiseksi, kun kiersimme Tampereen ennen-niin-mahtavan Radiokirppiksen. Myynnissä enää nyppyyntyneitä halpislumppuja ja muuta ryönää. Ja kalliilla hinnoilla. Mieskin huomautti, että huokailin vähän joka pöydän kulmalla. :/

  2. Mahtis löydöt ja tosiaan Treen Radiokirppis on aivan surkee nykyään :(.Söötti sänky tosiaan bambeineen, meille kotiutuu tuo sänky aivan pian mustana 😉

  3. Mahtis löytöjä Suki! Maaseudun kirppikset = love them. Pitäis päästä iteki taas. Täällä päässä setvitään 90-luvulta asti säilöttyjä jäniksen vaatteita, huokaus.Kettu

  4. Huomenta!Hannele vastaa:Ne minun aterimet oli jo ostettaessa noista mustista osista jo hiukan harmaantuneet/kuluneet eivätkä sellaiset tasaisen, syvän mustat. Pesin aluksi käsin, mutta kyllästyin ja nykyään pesen koneessa. Ne on varmaan jo viitisen vuotta olleet käytössä eivätkä oikeastaan ole muuttuneet sinä aikana. Olenkin miettinyt, että onko ne osat bakeliittia?Äidiltä saadut, alkuperäisessä pakkauksessa, Sorsakosken puuvartiset aterimet pesen käsin. Oih, ne on KAUNIIT! Löysin niihin sopivat puuvartiset salaattiottimetkin, tykkäätykkää!!Lamppu näyttää hyvältä teidän köökissä =)

Leave a Reply