Aamuinen kirppisretki

Lähdettiin aamulla koko perheen voimin Tattarisuolle kirppiskierrokselle. Sinne oli auennut monta uutta koluamispaikkaa ja yksi pääsi endottomasti minun kirppis top teniin.

Tässä listattuna Tattarisuon paikat, jos joku haluaa käydä retkellä:
Tattarisuon antiikki ja sen vastapäisessä hallissa alueen P A R A S pikkutavarakirpputori, Kaasutintie 1. Tuo pikkutavarahalli on se sama, joka oli ennen Tattarisuon alueelle tullessa eka oikealla. Nyt tuolla kirppiksellä on mieletön kasariosasto. Siellä on monien juppien viinipullotelineet, jääpalapurkit, marmorikynttilänjalat ja mustat kahdeksankulmaiset astiastot. Fido dido, sanon minä.
Kalusteneuvos, Jarrutie 14
Puupaja, Kaasutintie 9. (ei käyty, kun ovelta kurkkaamassa. Liian maalaisromanttista meidän makuun)
Sitä sun tätä -kirppis ja AT Kauppahuone samassa hallissa, Kaasutintie 25. Itsepalvelupuoli ok, toinen puoli kammottavaa kiinakräsää.
Tattiskirppis, Tuulilasintie 31B (ei käyty, kun lähettiin Malmille)
ja Malmilla on se superhyvä huonekalu- ja lelukirppis teollisuusalueella osoitteessa Ormuspellontie 12. Ja vain sitten käteinen käy täällä.

Minä ostin (kuulemma kirpputorin rumimman esineen) purkin ja isi muutaman pinssin ja levyn Varpulle. Äsken tuossa juuri kuunneltiin miten Punavarpunen sirkuttaa seiskatuumaselta. Heh. Kissat myös tykkäsi. Tuli ihan keväinen olo. Tsirp, tsirp.
Here is a list of Tattarisuo industrial area’s flea markets. We bought (dad thinks flea market’s ugliest) tin, few pins and birds sounds for Varpu. Cats liked a lot too, heh.

11 thoughts on “Aamuinen kirppisretki

  1. Systerin asuessa Puistolassa tuli Tattarisuo aika tutuksi. Ens kerralla koukataan kyllä tuota kautta – niin kiire meillä ei saa olla ettei ehittäs 😀 Ja tuo purkkihan on just hyvä!

  2. No niin just, tuo purkki on täydellisen kammottava! Onneksi te ymmärrätte. Ja juu, me kolutaan miehen kanssa kirppiksiä aina yhdessä, se tykkään niistä hirmusti. Just hauskinta on tää toinen toisensa kiusaaminen mitä kamalimmilla löydöillä =)

  3. Mäkin koluan kirppuja miehen kanssa ja ollaan käyty varmaan kaikissa noissa paikoissa aiemmin. Pitäisi taas lähteä peuhaamaan. Muuten Tattis oli ainakin viime syksynä aika heikko esitys…tai oikeammin romuläjä. Mutta tietty mistä vaan voi aarteita löytää, kun sattuu kohdalle…:)

  4. Ah ihana levy! Tuo Tattiskirppishän on aika, miten nyt kuvailisi, raju. Kasoittain pölyistä outoa kamaa ja tatuointeja yläkerrasta. No mikäpä siinä, pieni kulttuurimatka ja on sieltäkin jotain hauskoja löytöjä tehty!

  5. olin jo kaikessa kirpparipaljoudessa unohtanut koko tattarin, mut hyvä kun muistutit. Tällä kerralla mukaani jäi nahkainen toffeenruskea rahi-lattiatyyny, jossa pinnassa sopivasti ajan patinaa ja joka sopii olkkarin kelimille mitä parhaiten. Kympillä vaihtoi palli kotia. Vetoketju kaipaa tosin vähän Singeriä ja kyllä miehistäkin löytyy kirpparifaneja. Tänäänkin 4h eri toreja ja samaa jo pari vuotta takana.

  6. Päädyin ystävämme googlen kautta tänne, ja multa on tainnut joskus mennä ohi tämä postaus. Kuitenkin piti vain sanoa, että voisin pikkuisen myydä sieluni tuon "ruman" peltipurkin puolesta. 😀

Leave a Reply