Japanian ihmeet

Eilen saapui paketti Japanista. Muutama viikko sitten tilasi lääkettä teippiaddiktiooni sekä lunchboksin Vlle. Kohtahan saamme laittaa lokeroihin jo maissanaksuja ja kurkkutikkuja. Tilasin myös kaksi pöytätablettia ruokailu sotkuille, mutta molemmista oli kulma halki – voi räkä.

Yesterday arrived package from Japan. Few weeks ago I ordered medicine to my tape addiction. I also bought a lunch box to V. Soon she will get her corn snacks and cucumber sticks in it. Two place mats came too, but those were broken. Damn.

9 thoughts on “Japanian ihmeet

  1. Ihana eväslaatikko! :)Ihan samaa minäkin, että millaiset postikulut heillä oli tuolle lähetykselle?Minäkin tahtoisin tuollaisen eväslaatikon – itselleni.

  2. Jee, joku muukin tykkää Shinzi Katohista. Lounasrasioita myy eräs pikkupuoti Suomessa, eikun netissä, en vaan muista nimeä. Mutta Etsyssähän on paljon ja myös eBayssä. Terv, Shinzi Katoh -riippuvainen.

  3. Tulleja ei tullut, mutta postarit tuolle paketille 22 e. Ja tuli vajaassa 2 viikossa eli nopiata toimintaa. Katsotaan nyt miten vielä käy niiden rikkimenneiden osalta….

  4. Hei, onko totta et noi tavarat tuolla Japanissa on niin halpoja? Siis teipit 420 jeniä eli 3,5 euroa ja sitten siellä oli ihania kasseja 5,250 jeniä eli 5 senttiä…Aivan ihania!!Toki sieltä asti tulee postareita varmaan rutkasti päälle 🙂

Leave a Reply