nam.Pikkusisko palasi Balilta jonkin aikaa sitten. Siellä syötiin aamiaiseksi banaanilettuja. Niin tehtiin meilläkin. Ei ollut vaahterasiirappia kaapissa, mutta agave toimi. Ja nokare vaniljajäätelöä. V sai mangoa. Tuli eksoottinen olo.

My little sister came from Bali few days ago. They ate banana pancakes every morning as a breakfast. This morning so did I. We didn’t got a maple syrup, but agave syrup was good enough. And little piece of vanilla ice cream. V got mango. Feels exotic.

9 thoughts on “nam.

  1. Banaaniletut on parhaita. Lisään usein niihin vielä rouhittuja pekaanipähkinöitä joukkoon. Vegaanina käytän agavesiirappia aina hunajan sijaan, toimii hyvin. Mutta piti vaan sanoa, että ihana blogi sulla, olen lueskellut sitä paljon.-pilkkuponi

  2. Herkullista. Pitääpä itsekin alkaa tässä miettimään päivän lounasta kun tänään joudun valmistamaan sen omakätisesti (etäpäivä töistä) – banaaniletut olisivat varteenotettava vaihtoehto;) Masuvauvakin varmasti tykkäisi

  3. Miten banaaniletut tehdään? Alkoi tehdä mieli..Olen ihan koukussa blogiisi, suorastaan hihkaisin ilosta huomatessani uuden päivityksen oman blogini kautta ;D

  4. Söin banaanilettuja itsekin kun olin Balilla, tosin tuoreiden mansikoiden kanssa. Yummy! En tiedä kumpi on namimpi, Bali vai letut. 🙂 Ehkä Bali.

  5. Hih, sattuipas hyvin kun eilen juuri postasin kuvan kera Agave siirapista ja nyt näen sinunkin käyttävän sitä :). Minä laitan sitä teen sekaan.Mutta se kuulostaa aivan loistavalta myös noin. Alkoi tekemään banaanilettuja mieli!

  6. Nythän mä vasta hokasin, että tehän käytte Varpun kanssa Perhepaikka Hermannissa. Me oltiin Nooan kanssa myös siellä keskiviikkona ja ihmettelin, et miten oot niin tutunnäköinen (mietin, et minkähän kaupan kassa kenties oot,heh). Törmäsin tähän blogiin toisesta sisustusblogista mitä seurailen! Mutta täytyypä nyt alkaa tätäkin seurailemaan… Terveisin, Minna ja Nooa

  7. Minna, heh, hassu sattuma! Maailma on pieni. Mutta mukavaa, että piipahdit täällä meidän blogissa, tule toistenkin. Ja keskiviikkona ehkä nähdään!

Leave a Reply