Hullu järkkäriPakkasista ja tuiskusta on hyötyä komeroille. Varpun vaatekaapista intoutuneena kävin muihin kaappeihin käsiksi ja lapoin kierrätykseen aimo satsin. Illasta voisi urakoida Huuto.nettiin nuokin.

Meillä on kaksi vanhaa kiinteää kaappia, joihin pitäisi saada mahtumaan kahden aikuisen vaatteet sekä liinavaatteet. Ei ihan mahdu, joten vanha jenkkikaappi on otettu meillä vaatesäilytykseen. Ja kun päivittäin aukoo ja sulkee, niin ilmakin vaihtuu. Kun eilen puhuin kassialmailusta, niin jäi siis sanomatta, että kassit ratkasevat meillä paljon säilytyshuolia. Vaatekaapeissa niissä on sukat, alusvaaatteet, vyöt, sukkahousut etc.
Liinavaatteiden suhteen en ole mikään mankeloija, mutta tiukkaanviikkaaja kyllä. Yhteen hyllyyn saan sullottua kaikki vuodevaatteet, pyyhkeet, keittiöpyyhkeet sekä retkiviltit. Huh.
PS. Tämä on postaus, jota mun mies ei ymmärrä millään. Sitä kuitenkin uhmaamalla matskua muille himojärkkäreille.

Frost and snowstorm is useful for closets. We have only two old wardrobes where should fit two adult’s clothes and all the linen. Not too much so an old fridge has taken to clothes also. Yesterday I mention how I keep stuff in bags. Here’s some more: socks, stockings, lingerie and belts are kept also in bags.
I don’t use mangle, but I fold tightly. I need to fit all bed linens, blankets and towels in one shelf.
PS. My husband can’t understand this post. However, I defy his authority and publish these pictures to the other crazy organizer, heh.

13 thoughts on “Hullu järkkäri

  1. Eka ajatus oli että eihän tuo voi olla jääkaappi. 🙂 Mulla näyttää komeroissa ja kaapeissa vähän samalta, etenkin pyyhkeet pitää olla kunnolla viikattuina, jotta ne mahtuvat kaappiin paremmin. Tein tässä taannoin emämokan (ei tule tavaksi, tiedoksi vaan asianosaiselle) ja järjestelin "poika"ystäväni (35 vee!) vaatekaapin. (emme asu yhdessä) Ennen -kuvakin tuli otettu siitä sekasotkusta. Järjestämisen jälkeen olisi kaappiin mahtunut vaikka kuinka paljon lisää vaatetta. Tein tuon, koska sormet syyhysivät päästä käsiksi siihen kaaokseen. Poikaystävä ihmetteli, että oletpas sä kätevä. Ilmeisesti miesten mielestä tuohon hommaan tarvitaan vähintäänkin jotain yliluonnollisia kykyjä. :DTiina

  2. jääkaappi 😀 et meillä niinku just sukat on tuol vihanneslaatikossa, huikeeta ! ja jos tästä nyt alkaa joku me-kaikki-pidetään-nykyään-sukkia-vanhoissa-jääkaapeissa-juttu niin voit ainakin uskoa omaan uskottavuuteesi ja vaikutusvaltaasi blogimaailmassa hehe 😉 ihana koti ja innostavia postauksia sinulla, tätä blogia on kiva lukea.

  3. Yksi hylly pyyhkeille ja vuodevaatteille olisi hyvä tavoite munkin uuteen kämppään! Minulla on muutto edessä maanantaina ja pelkästään vuodevaatteita ainakin sata laatikollista. Krääh!

  4. Voi mahtavuus; voi kun järkkä vielä pysyisi 🙂 Pidän itsekin kovasti siitä, että tavaroilla on oma paikkansa ja järjestys. Itse järkkäily on rentouttavaa ja lopputulos sitä vasta onkin.

  5. Joo ei ne miehet tajuu mitään… Kuten jo itse totesit "nainen siivoaa elämäänsä". Joskus tuntuu et sen miehen vois siivota hetkeks taka vasemmalle:) sit ottaa taas kohta esiin…Aivan mahtava toi jääkaappi vaatekaappi. Mulla on myös kauniit kassit lisäsäilytystilana. Järkkäily on terapeuttista !!

Leave a Reply