Äiti tulee hakemaan ihan pian.

5 thoughts on “Äiti tulee hakemaan ihan pian.

  1. Ensimmäistä kertaa taidan kommentoida, hyi kun minusta on tullut huono kommentoimaan! Mutta nyt piti terästäytyä ja onnitella uudesta perheenjäsenestä. Meille odotellaan, varmaan ihan sukulaispupua, Englannista. Pitkään haaveiltuani sain tilattua pari viikkoa sitten ja nyt kytätään joka päivä postilaatikolla joko jo tulisi lappu millä pienen saisi haettua kotiin 🙂

  2. Kivaa, että näitä saa Suomesta. Harmitti niin kun en hölmö keväällä Reyjavikista pikkuista ostanut, vaikka kävin sitä monasti ihailemassa.

  3. Itse oon ostanu moisen söpöläisen ranskalaisesta verkkokaupasta, kummipoika tykäsi leikkiä sillä vetämällä perässään johdosta niin että pupu-parka pomppi parketilla avuttomana. Toivottasti toimii vielä kun omia lapsia tulee hi hii…Paljonkohan toi maksaa siellä Gaudetessa?Kettu

Leave a Reply