Sorminuket


Sorminuket viihdyttivät tänään V. Olisi viihdyttänyt muitakin, jos olisi ollut kuulolla. Äiti kun koitti äännellä kuten hirvi tai norsu tai hai. Noloa, mutta toimi puolivuotiaaseen.
Ja tuollaiset pikkuruiset sormielikot säilyvät meillä pienessä muovisessa kukkakassissa, joka roikkuu nyt Hang it all:ssa. Kukkakassi on ostettu joskus kauan aikaa sitten Fannystä & Alexanderista Kiseleffin basaarin yläkerrasta.

Ai niin, muistatteko sen Pampersin ja Unicefin kamppanjan täällä blogissa? Me Varpuslaiset lahjoitimme 511 jäykkäkouristusrokotetta vastasyntyneille. Kiitos kaikille. Ollaan hyviä!

Today I entertained V with finger dolls. It would entertain others too, if there were more listener. Mother tried to sound like a moose, a elephant and a shark. Not the easy trick. Well, half-year-old loved that!
I keep the tiny finger dolls in a small plastic flower bag, which now hangs in Hang it all. Flower bag was bought some time ago Fanny & Alexander from Kiseleff bazaar.

Oh, and do you remember the Pampers and UNICEF’s campaign here on the blog? We donated 511 tetanus vaccines to new born babies. Thank you all. We are good!

8 thoughts on “Sorminuket

  1. Hi hii, mä niin haluan tulla ens kerralla sorminukkeleikkiin mukaan. Voisin olla vaikka jänis. Ihana kassi, toivottavasti Varpu voi jo paremmin! Täälläkin flunssa päällä…

  2. Miten hait ääntelevät? Tuli mieleen ystäväni, joka avautui kerran lukeneensa lapselleen kirjaa, jossa oli eläimiä ja hän oli matkinut kaikkien ääntelyä. Kissa sanoi kiskis ja lammas bääbää, seuraavan sivun mustekala tuli vähän puskista yhtäkkiä. "Mustekala sanoo mus mus." En voinut lopettaa nauramista pitkään aikaan.

  3. Minuakin kiinnostaa, miten hait äänetelvät teillä. Kirjojen lukemiseen ja leikkeihin tarvitsee nopeaa rektiokykyä ja kekseliäisyyttä, minkä kottaraisenkin kommentti osoittaa 😀

  4. Heeh, mahtava toi mus mus!!! Täällä hoidettiin hai (joka tietty sanoo pulp, pulp, pulp möreällä matalalla äänellä) pelottavammalla kalaäänellä ja hirvi (matalalla äänellä: muu, muu, minua pitää varoa autotiellä). Hyvin meni.

  5. Oi että, ihana tyyli sulla! Sisustuksesta blogin kirjoitukseen saakka!Illalla löysin blogisi ja yö tässä hurahti lukiessa, ja itselläni myös 6kk Pihla-tyttönen vieressä uinuu, nukkuakin olisi siis ehkä pitänyt!:DMutta ihanaa! Jään kyllä seuraamaan!Ja sellaista vielä että mistä mahtaa nuo superihanat sorminuket olla? Kiitos jo etukäteen vastauksesta!T. Mimy

  6. Onpa mahtavan syventynyt ilme leikkijällä! Yrtin kerran virkata sorminukkea, mutta lopputulos näytti siltä kuin sormi olisi ollut epämääräisessä, möykkyisessä paketissa.

Leave a Reply