Salaisuus paljastuu

V (tj.) nukahti isin kanssa tuohon viereen, joten saan tehtyä nyt päivityksen, joka oli tarkoitus hoitaa yön pikkutunneilla. Aika julkaista salaisuus laajentuneesta toiminnastamme.

Eilen Varpusilla oli touhua. Ompelukone lauloi ja merkit surahti kiinni pehmoihin. Kiitos talkooavusta mummille ja kummille. Nyt on siis kaupan oravia, sienihelistimiä, “hernepussi” varpusia ja kaikenkirjavia kierrätysnorsuja. -Kotitekoista, mutta sööttiä, kuvailee äiti tuotevalikoimaa. -Nämä on sellaisia, mitä äidit tekevät omille lapsilleen. Materiaalit mielikuvituksellisesti omista kaapeista ja sur sur sur vaan. Ja jos kaikki äidit eivät ehdi tai osaa, niin minä voin vähän auttaa, jatkaa Suki.
Ja tässä pihtaamani salaisuus. Varpusen pehmoja saa torstaista lähtien myös Gaudete Kidsin myymälästä (Kalevankatu 27, Helsinki). Eikö ole mahtava juttu? Varpukin on ihan rinta rottingilla tästä mahdollisuudesta.

V (CEO) fell asleep with dad, so I have time to update big news! Yesterday we were busy at Varpunen-home. Sewing machine buzzed and soft toys were finished. Thanks for granny and godmother for help! Now there is squirrels, mushroom rattles and elephants in our shop. – Homemade and cute, describes Suki-mother the range of products. -These are such as what mothers do to their own children. If all mothers don’t have time I can help a bit, continues Suki.

And here’s the big news! Soft toys are available also in Gaudete Kids store (Kalevankatu 27, Helsinki, Finland).

19 thoughts on “Salaisuus paljastuu

  1. Onnea helistimille ja pehmoille (ja varpusille!)!! Noista onkin hyvä valita eräällekin keväällä syntyvälle vauvalle – tosin tarvitsisin kipeästi orava-pehmon myös itselleni….

  2. Hienoa Suki ja Varpu, ja onnea! Odottelen vielä kettuversioita tsihii…Ihanat oravat ronsut linnut, onneksi tuollainen lintu keikkuu jo oksalla!Kettu sekaisin

Leave a Reply