Oma merkki


Aamulla sain meiliä merten takaa, että Varpunen-merkki olisi hyväksymistä vaille valmis! Wow, eikö totta? Nyt saa Sukin ompelukset oikein oman merkkilappusensa. Tuo taitetaan keskeltä puoliksi, joten siis toisella puolella lukee Varpunen, toisella puolella sirkuttaja puhekuplassa. Minä ainakin tykkään hirmusti. On muuten pakko kehua tuota Worldwidelabelia, on nimittäin niin hyvä palvelu heillä. Löysin sen Etsyn kautta ja palvelu on täysi 10, e-mailit vaihtuvat tiuhaan ja siellä on oikea ihminen, jolle minunkin pikkumerkkiset ovat tärkeät. Ja kaikki siis vielä todella edullisesti.

I got a mail. Varpunen-clothlabels are almost ready. Wow, isn’t it nice? Now Suki’s handgrafts get own labels. That is middle folded so on the other side is Varpunen and on the another that bird.
I’d like to praise Worldwidelabel! They have such a good service! I found it from Etsy and in spite of all it is very cheap.

16 thoughts on “Oma merkki

  1. Upeaa että olet löytänyt tällaisen palvelun!Minä tein tilauksen Minanamnband.se sivustolta, maksoin sen luottokortilla, eikä sieltä koskaan tullut mitään nimilappuja, sähköpostiin eivät vastanneet jne. Täytyy vissiin koittaa tuota mistä sinulla on hyvä kokemus. Minkä hintaisia olivat, mitä maksaa kulut suomeen? 🙂

  2. Hyvä, kun oli linkkivinkistä apua muillekin. Otin minimierän 300 kpl, jossa on oma design, niin se maksoi posteineen jotain 46 euroa. Jollain yksinkertaisemmilla fonteilla pelkkä teksti tms. oli vielä edullisempi..

  3. Pienenä yksityiskohtana olisi ollut paremman näköinen, jos sana ja kuva olisivat "samoin päin" eli vastakkain tuolla tavalla levitettynä.

  4. fanitan sun tyyliä täysillä. ja vaadin saada itselleni kurre-, sieni-, ja varpustyynyn! koska ovat kaupan?mullekin tuli kyllä mieleen, että jos tuo label taitetaan keskeltä, niin eikö "Varpunen" olis kannattanut kääntää ylösalaisin? näin olisivat molemmat oikein päin. mutta komea on joka tapauksessa.Kiitos kivasta blogista.

  5. Kiitos, kiitos kommenteista ja vallankin korjausehdotuksista. Itse pähkäilin juuri tuon kanssa miten päin laitan puhekuplan ja sitten päädyin tuohon (ilman mitään sen järkevämpää selitystä, jotakuinkin nopalla =))Sylvia ja muut, kauppaan tulee heti kun laput on saatu ja ommeltu, jihaa! Kiva, kun tykkäätte jo näin kovasti!

  6. Nyt täytyy ajatella, että ylösalaisin keikkuva lintu on tehokeino, heh. Sitten voin omella joihinkin tuon merkki tuollein suorana, ei saumaan laisinkaan. Vaikeeta tämä merkkisuunnittelu.

Leave a Reply