Jos saisin shopata
Nyt on ostohanat kiinni Varpusen pesässä. Kävin kuitenkin vähän vaklailee, mitä ostaisin, jos ostaisin. Ainakin tuollaiset Have you met Miss Jonesin Nappi-tarjottimet ovat niin ihanat, järkkärille SCP:n ällön mintut minipahvilaatikot ja Varpulle tuollainen Ferm livingin littaan pakattava ja mihin tahansa pystytettävä nukketalo. Viimeisen kyllä taidan tehdä ihan itse.

I’m on buying strike, but I looked what would I buy if I could buy. Have you met Miss Jones’s Button-trays are so wonderful, SCP’s cardboard boxes are excellent to organizing and Ferm Living’s flat packed dollhouse is just a lovely. I guess I can make the last one on my own…

8 thoughts on “Jos saisin shopata

  1. Voi, voi ostohanat pitäisi laittaa täälläkin kiinni. Kun makselee melkein päivittäin tuhansien eurojen laskuja ei muutama satanen tunnu enää missään… Kohta iskee konkurssi.

  2. Olen salaa kurkkinut muutamana päivänä blogissasi ja aivan ihastunut!!!Tästä lähtien seuraan aivan säännöllisesti blogiasi.Tuollainen kokoontaitteva nukkekoti on kätevä. Meillä on ollut yksi versio ja yllättävän hyvin pysyi ehjänä kolmen neidin käytössä.

  3. Pauliina ja Helena, kääntäkää raksalaskut iloksenne ja shoppailkaa LVI-tuotteita ja sauna-aineita innolla, heh. Kaikkia ihanan näköisiä työkaluja ja vimpaimia!Hipsu, eikö tosiaan ole söötti. Mietin jo josko tuon joku minulle puusta tekisi!Tiina, jaksettiinko sillä teillä ihan leikkiäkin? Minusta tuo olisi paljon kätevämpi, kun huoneen nurkassa aina tilaa vielä talo. (Tietty eri juttu, jos on sitä tilaa ) Tuon voi sitten pistää aina välillä pois, kun muut leikit kiinnostaa enemmän. Minna, olit mielessä ekana, kun tuon kaupan löysin 😉

  4. Kyllä vaan sillä leikittiin. Oli siis semmoinen Maisa-hiiren talo (tuli kirjakerhon kylkiäisenä) ja kun kopiokoneella tein pari Maisaa lisää asumaan, niin leikit sujui hyvin tytöiltä.

Leave a Reply