Varpusen kotipesä

Uuden vuoden kunniaksi laitamme kartan Varpusen kotipesään. Myöhemmin kelkkaan hypänneet lukijat saavat tiedoksi, että asumme siis todella pienesti yksiössä, siinä syytä ainaiseen järkkäämiseen, siivoamiseen ja tavaroiden kierrättämiseen. Loput syyt sitten äidin pakkomielteissä.

Oma koti on rakas koti, mutta suurempaan meidän täytyy tästä joku päivä lähteä. Olemme etsineet asuntoa nyt puoli vuotta ja noin 400:sta ilmoituksesta kahta olemme käyneet katsomassa. Äiti on nirso. Onneksi Varpu on vielä niin pieni, että kiire ei ole. Olemme tehneet kolmivuotissuunnitelman. Ja kuten erääseen kommentiini jo laitoin, tilanpuuteahdistuksen iskiessä mietin pariisittaria, jotka asuvat 20 neliöissään tyylikkäästi ja tyytyväisesti. Chic!

9 thoughts on “Varpusen kotipesä

  1. Jos neliöt toimii eikä kenenkään pää uhkaa levitä niin pienessä asunnossa asuminenhan on vaan järkevää! Vaikka on isossakin on aina puolensa. Meidän 5 henkinen perhe (kohta 6) muutti syksyllä entistä asuntoa 30 neliötä suurempaan ja tämä tuntuu todella isolta entiseen verrattuna. Nyt on yksi makuuhuone enemmän, ruokapöydälle kunnon tila ja olohuonekin pelkästään siihen olemiseen. Lykkyä asunnon etsimiseen!

  2. Uskomatonta, kun katsoo kuvia kodistanne niin kuvittelisin sen olevan noin 45-65 neliöinen. Hyvällä suunnittelulla saa palon aikaan. Meitä on viisi ja neliöitä reilut sata. Ottaisin kuitenkin ahneena paskana 20 neliötä lisää…ahne…

  3. Kiitos vinkistä ajatelle pariisittaria, kun omat seinät alkaa kaatua päälle :). Meillä samallainen tilanne asunnon suhteen. Lapsi on vielä alle vuoden, joten ihan hyvin mahdutaan pyörimään kaksiossa, mutta oishan se kiva, että olisi se yksi ylimääräinen huone. Ollaan katseltu asuntoja jo vuoden verran ja vielä ei ole kohdalle osunut sitä oikeaa. Kriteerit lienee liian korkeella täälläkin omaan varallisuuteen nähden :). Ja kun ei millään viitsisi liian kauas keskustasta muuttaa, niin asia hieman vielä vaikeutuu. Mutta tsemppiä sinne asunnonmetsästykseen. Hienolta näyttää teidän asunto!-Maarit

  4. Upea koti teillä ja vaikuttaa hyvin toimivalta! Asia on niin, että täällä pääkaupunkiseudulla on nuo neliöt hieman kortilla ja itse olen ainakin ärsyyntynyt maalaisserkkujen kauhisteluihin neliöiden vähyydestä – kaikki kun eivät voi asua suuressa omakotitalossa ja tuskin maalaisserkutkaan asuisivat sen leveämmin jos tänne muuttaisivat.

Leave a Reply