Minä porasin ihan ite!Ai niin. Se minun intialaisella ruoalla kosiskelu päättyi lopputulokseen, jossa isi hoiti V ja äiti porasi naulakon seinään. Eihän sitä työtä jarruttanut kuin vanhanaikainen roolitus, jossa muka poraus olisi miesten hommia. Pyh. Se on laiskuutta sanon minä. Kaikki reikien porauttamiset, lamppujen vaihdattamiset ja laukkujen kannattamiset! Tämäkin homma onnistui nopeasti, vähemmillä kirosanoilla, onnistuneilla rei’illä ja loppusiivotuilla jäljillä. Sanoisin, että jatkossa meidän perheessä poraan minä. Lapsenhoito näyttää sujuvan isillä 10+.

Nyt naulakko koristaa Vn sängyn yläpuolista (kun meillä ei kertakaikkiaan ole muuta paikkaa). Tässä kodissa siinä pidettänee laukut ja joku juhlamekko oikenemassa, seuraavassa se saa sitten virkansa eteisessä. Ja näin se lapsiperheen arki muuttaa Varpusenkin kotipesää. Hillitty musta-valkoinen-ruskea linja on saanut väistyä väri-irrottelun tieltä. Varoitin jo aiemmin, että yksiömme näyttää pikkuhiljaa yhdeltä suurelta lastenhuoneelta.

15 thoughts on “Minä porasin ihan ite!

  1. Oikein!! Minäkin teen itse kaikki "miestentyöt" 😉 (miehellä menee viikko miettimiseen ja toinen valmisteluun ja jäljet jää siivoomatta joten olen huomannut tämän käytännön paremmaksi ;))Naurattaa Varpusen sänky 😉 Tyttö ei taida mahtua pehmojen joukkoon nukkumaan? 😀 Mutta ymmärrän, koska mielestäni lähes kaikki pehmot ovat niin ihania 😉

  2. Teillä on niin kaunis koti. 🙂 Nyt opin, että se on "vain" yksiö. Oletteko vielä miettineet isompaa asuntoa ja miltä nykyisestä luopuminen tuntuisi?

  3. Anna, K I I T O S Minna, saa toki. Laita meiliä, niin suunnitellaan mihin kohti sieniä painellaan. Jihaa!Mar3ngi, juu ei mitään toivoa mahtua joukkoon. Meillä vannotaakin perhepedin nimee ja tuonne pehmojen joukkoon möngitään päikkäreille ja yöt sitten vähän myöhemmin.Tiina, juu vain yksiö ja olemme epätoivoisesti etsineet suurempaa alkusyksystä saakka. Noin 400 asuntoilmoituksesta 2 ollaan käyty katsomassa. Olen ronkeli enkä ihan hevillä halua luopua tästä. Vielä kun Varpu on näin pieni, niin kiirettä ei ole. Ollaan pidetty asunnon etsintää 3 vuoden suunnitelmana.

  4. yksiö ! ei kyllä olisi yhtään uskonut, kaikki kuvat tuntuvat huokuvan tilaa 🙂 olisi kiva nähdä joskus enemmänkin kuvia teidän kodista ihan yleisesti.

  5. No hyvä, jos huokuu tilaa, heh. Me koitetaan pitää tavaramäärä aika minimaalisessa ja järjestyksessä, jotta mahdutaan itse elelemään. Tilanpuutteen ahdistaessa ajattelen pariisittaria, jotka asuvat alta 20 neliön asunnoissa erittäin tyylikkäästi ja tyytyväisinä =)

  6. Olet tosiaan ennenkin maininnut että asuntonne on pieni, mutta ei se kuvissa näytä siltä. Itse olen sellainen romunhamstraaja, että ihailen järjestelmällisyyttäsi. Ja tuota naulakkoa! Olen ikuisuuden haaveillut siitä. Mutta en ole saanut perusteltua miehelle….

  7. Super Suki ! Mietin juuri että olen saamassa ensimäisen kummilapseni (tytön) ja voisin tilata myös hänelle tuota painettua kangasta ja ompelisisin hänelle ensi lakanat. Meilaan siulle !!

  8. vaikea kyllä uskoa, että yksiö on vain kun tilavalta näyttää. Ihana koti teillä!Saako udella mistä tilasit tuon naulakon? olen netistä katsellut mutta hinnat ja postarit vaihtelee tosi paljon ja jenkeistä ei viitsi kun tulee alveja ja tulleja päälle.-tuutikki

  9. Heipat! onko toi Varpun sairaalasänky sellanen sairaaaan painava? mullon samanmoinen tuolla varastossa maalia vailla, mutta kun se painaa varmaan tonnin niin liikuttelu ei oo heleppoa:P

Leave a Reply