Varpustehdas ja muut metsäläiset




Minulla on ollut tovin tuossa sängyn alla teettämäni painoseula, joka pääsi eilen illalla tosi toimiin. Kankaanpainovärejä ei ollut hirveästi, mutta punaista, mustaa ja valkoista löytyi. Sekoittelin mieleisen harmaan ja painoin kangastilkuille muutaman kokeilun. Tänä aamuma elukat saivat villat sisäänsä ja nyt Varpulla on muutama pehmoeläin lisää. Neiti ei kyllä itse kohta sänkyyn mahdu. Noista sienistä on tulossa helistimiä, kunhan pääsen ostamaan kilistimiä niiden sisälle.

20 thoughts on “Varpustehdas ja muut metsäläiset

  1. Voi vitsi kun on taas ihania!! Jotenkin noi pienet metsäneläimet ovat meidänkin mieleen 🙂 Joka päivä kissojen kanssa ihailemme pieniä oravia jotka juoksevat kilpaa pihapuissa :)Jos laitat noita kauppaasi niin vinkkaile 😉

  2. Oho, ompas upeita!Kun mainitsit teettäneesi painoseulan niin onko itse kuva jo seulassa vai oletko tehnyt sabluunat itse? Ja jos olet tehnyt itse sabluunat niin miten ihmeessä?-PaulinePs. Mistä moisia painoseuloja saa teetettyä? Hurja tenttaaminen 🙂

  3. Aivan ihania! Mahtavaa! Harrastan onpelua ja pehmoeläimiä on syntynyt jo muutamia täälläkin, siksipä kiinnostuin kun mainitsit, että täytit nämä villalla? Eli mitä materiaalia laitoit sisään ja mistä sitä saa :0)Varsinkin ihan pienille vauvoille en ole uskaltanut perusvanua tarjoilla täytteenä, koska ajatus sen imeskelystä ei ole houkuttava. Kiitos jo paljon etukäteen, jos ehdit vastata!Miami

  4. No ohhoh. Kylläpäs metsäeläimet veivät sydämet, kiitos, kiitos! Pistän tässä jouluna mietintähiippalakkiin tuon myyntiin tehtailun, katsotaan kuis käy =)Ja Paulinelle tiedoksi, että seuloja voi teettää esim. Emotuotannolla (joka siis valmistaa painovärejä ja muutakin kankaanpainoon liittyvää matskua).

  5. Benita, yes I do those myself, but haven't sell yet. I made few to my friends and to my daughter of course, but now it seems that someone could buy those too…need to think about it. If you like, you can send me your post address – you maybe get suprise. T. Suki, Chez Larssons biggest fan!

Leave a Reply