Kissojen vallankumousTäällä on tullut vähemmän kerrottua perheemme vanhimmista lapsista, joita meillä on siis kaksin kappalein jo ennen Va. 10-vuotiaat siamilaistyttö ja balineesipoika ovat ottaneet Vn tulon arvosanalla 9-. Suljetun oven takana nukkumiseen parisängyn sijaan ja paijausten romahdusmaiseen vähenemiseen totuttiin tilanteeseen nähden hienosti. Yksi mielenosoitusflunssa ja karvojen läiskälähtö olivat rajuimmat oireet ja nyt uusi tulokas on otettu mukisematta joukkoon.
Nyt 5 kuukauden totuttelun jälkeen on menty askel pidemmälle. Kissojen vallakumous on alkanut. Kehto on valloitettu jonkin aikaa sitten ja tänään otettiin lelutkin haltuun. V pitää puoliaan ja vetää hännät suuhun. Saa nähdä kuinka tämä valtataistelu etenee.

3 thoughts on “Kissojen vallankumous

  1. Voi, kun ne nukkuu niin suloisesti toisissaan kiinni 🙂 Meillä ei tule kuuloonkaan että nukkuisivat vierekkäin, eivät edes samassa huoneessa! 😀 Mitkä teidän kisujen nimet ovat?

  2. Ihana tuo balineesi! Sellainen meille tulisi, jos ei oltaisi molemmat miehen kanssa kisuallergisia. Tai sitten itämainen. Nyt ei voi kuin haaveilla.Teidän kisut näyttää olevan hyvät kaverit, ihanaa on toisen lämpimässä kyljessä köllötellä :)-JonskuK

  3. Heh..mekin jännitimme miten Miestenmies suhtautuu Tylleröön, mutta alkuinnostuksen ja häröilyn jälkeen koirimus tajusi ettei T lähdekään ja nyt ainoastaan pakoilee 😀 Tosin ruoka-aikaan tulee aina syöttötuolin viereen notkumaan. T:n lelut kiinnostavat kummasti samoin vaippahommat. Tyllerön nukkuessa alkaa meillä aina sitten koira-äiti-aika eli silloin paijataan ja leikitään. Ja aamu-ja iltalenkit pyritään tekemään aina kahden. Päivällä vaunuillaan sitten koko komppania. Suloiset kattimukset!

Leave a Reply