Vaihatko tän mun kaa?


Kattookaas mitä A+a ovat pistäneet pystyyn. Meille kaikille näprääjille on nyt oma Vaihtori, missä tuotoksemme vaihtavat omistajaa ilman rahaa. Sivuille laitetaan esiin omia tekeleitä ja vaihdellaan niitä sitten toisten puuhastelijoiden kanssa. Idea on sen verran mainio, että ilmottauduin jo bannerin tekijäksi ja läpi meni.
Minä kuvaan kyllä omat varantoni lähipäivinä ja katsotaan mihinkä niitä sitten vaihtelis. Jos joku on tehnyt vauvan lapasia tai kivoja heijastimia, niin sinne tarjolle, täällä ois tarvista. “Tän ison kiiltsikan voin vaihtaa noihin kahteen pieneen”, muistatteko? Heh, taas vaihdellaan!

7 thoughts on “Vaihatko tän mun kaa?

  1. Onko vauvan lapasissa peukaloa vai riittääkö sellaset tumput 🙂 Varret vois varmaan olla pitkät, ettei ranteet palele.. Saas katsoa, jos vaikka neulois jotain, mut en lupaa mitään, koska töissä on niin kova hulina ja säpinä näin joulun alla. Anu

  2. No just sellaset puikulat vaan, ei peukkua, kun ei se siellä edes pysy. Ja musta ja valkoiset ja harmaat ovat meidän lempivärit, jos sattumalta sellaisia jämälankoja löytyy. Muutkin värit huomioidaan 😉

  3. Heips! Haluaisiko Varpu koetestata minun neulomia tumppuja? Minä tein eilen illalla yhden ja varmasti tänään ehdin tehdä toisen. Väriltään ovat valkoiset. Minun pitäisi muutenkin tehdä kaverin tulevalle vauvalle tumppuja ja koska en ole pitkään aikaan tehnyt niin haluaisin jonkun testaavan mallia 😉 Koekäyttö siis edellyttää palautetta minulle päin 🙂 Vastausta oliko mittasuhteet hyvät ja parannusehdotuksia. Laita Varpun osoite vaikka *tiedät kyllä minkä kautta* niin laitan tumput postiin, jos haluatte olla koekaniineja?! =D

  4. Mahtavaa Mar3ngi, osoite laitettu sinne yhteen paikkaan ja toki mielellään testaillaan. laitan sitten palautetta kuinka vörkki! Ja vastalahja tulee myös!

Leave a Reply