Viimeiset joululahjatViime yönä lähti hitusen lapasesta tuo nettishoppailu. Siis siihen nähden, ettei oikeastaan mitään pitänyt ostaa. Vlle jotain pientä korkeintaan, mutta mutta…
Olen ihastellut jo tosi kauan noita Lucky Boy Sundayn neuletaloja ja nyt sitten näppäilin luottokortin numeron niin nopeasti etten pystynyt pystäyttämään itseäni. Sitten tietenkin ostomorkkikseen tuli tuo Smallable neulepaita. Se on aivan ihana. Otin hieman isomman koon, niin V pärjäilee sillä pitkälle kevääseen saakka. Ja jopa kesäsadepäivinä se on tarpeeseen. Voi että. Nyt kun nuo tulee, niin pikaisesti pakettiin ja sitten aattona yllätytään eikö totta!

PS. Mulla on myös joku fiksaatio tuohon kolmioruutukuosiin. Sellaisesta on se jättirusetti siinä Vn vauvakuvassa, jos muistatte ja nyt noissa molemmissa on tuota stailia kuviota. Paidankin ois muuten saanut punavalkoisena katon tapaan, mutta tuo mustavalkoinen oli enemmän äidin makuun..

2 thoughts on “Viimeiset joululahjat

  1. Ihanat ostokset 🙂 Tottakai sä aattona yllätyt, että miten joku ihana on osannut ostaa juuri ne lahjat Varpulle joista olet pitkään haaveillut 😉 Mummi ehkä?! 😉 ..meillä tuo taktiikka toimii!! =D

Leave a Reply