NorsutehdasMeillä oli tänään norsutehdas. Viime yöllinen nettishoppailu tuotti inspispuuskan, kun näin tämän tyylisiä kangasnorsuja jossain shopissa. Rahat kun on nyt mennyt, niin kone esiin ja jämäkankaat käyttöön. Ekasta ruusukuviollisesta tuli niin söötti, että isi tilasi 4 lisää ja hoiti Va sillä aikaa, kun kone surrasi. Harmi vaan kun vanut loppui kesken urakan, muuten oisin kuvannut koko valmiin norsuperheen teille. Nyt on vaan norsunkuoret pöydälle huomiseen asti.
Kukallinen jää Vlle, loput menevät pukin konttiin. Saajia ei sanota, jos vaikka tänne blogiin sattumalta eksyy.

10 thoughts on “Norsutehdas

  1. Oot kyllä niin ihanan kreisi kun keskellä yötä päivität blogia!Supersuloisia norsuja, tänne voisin tilata myös pari kappaletta. :)Terv.m-a

  2. Taas niin makeita juttuja! Tuo ruusupossu on kyllä Söpö! Marimekolla oli myös joulukataloogissaan näitä "hiljaisia ja helppoja lemmikkejä". Viimeistään nyt pitää kaivaa ompelukone ja kangastilkut esiin…

  3. Hienoja ovat! Sainpa tästä inspiraatiota polkaista oman joululahjatehtaan taas käyntiin. Hyvä alku jo marraskuussa, joka sitten hyytyi mihin lie. Ja jouluhan on ihan kohta!

  4. Hauskat norsut. Hyvä tietää että jollain muullakin on samoja oireita. Minulla alkaa iltaisin /öisin luottokortin numerot vilkkumaan pimeässä. Poltergaist tai jotain…minähän en paljon itse shoppaile…Yöllä on vain niin rauhallista… Tuolla Kids Casella on aika pienet koot, meillä vedetään nyt 74cm:ssä (norm.68cm) Jos tilaat jatkossa ota reiluja kokoja. Mulla tuli tässä yksi ilta myös vanukriisi ja muistin ylimääräisen vanutyynyn. Siitä tulikin täytettä tosi reilusti. Olen joskun ostanut askarteluliikkeestä vanua ja huomasin että paljon halvemmaalla pääsee kun ostaa vanutyynyn Ikeasta.

  5. Käyppä katsomassa tuolla Minirebuplicin sivuilla on alessa Kids Caset ja Finger In the Noset. P.maksut on tosi edulliset ja toimitus suht nopea.

Leave a Reply