Joulupaperit pannaan!


Tänään on ostettu viimeiset joululahjat! Pidimme Vn kanssa paketoimistuokion, joka avuliaan apurin ansiosta venyi aika moni tuntiseksi touhuksi. Tänä jouluna Varpusen perhe EI osta yhtään rullaa joulupaperia, koska ne ovat pahasta. Vanhoja lahjapapereita ja -pusseja saa ja täytyy käyttää. Jos jotain uutta käärettä tarvitaan, sen tulee olla paperin- tai pahvinkeräykseen kelpaavaa (voimapaperi, piirustuspaperi, tapetti, paperipussit ja -kassit jne.) Joulupapereissa on niin paljon väriaineita, ettei ne kelpaa aaton jälkeen kuin energiajakeeseen tai sekajätteeksi. Teimme Varpusen paketointivinkit tälle joululle:

– käytä vanhat lahjapaperit ja -pussit.
– älä tee yksittäispaketteja vaan pakkaa saman saajan lahjat yhteen lahjakassiin.
– koristele simppeli paketti tarroilla, teipeillä ja koristepapereilla.
– ota kaupasta ilmaiset lahjalaatikot ja -pussit vastaan ja tuunaa ne mieleiseksi. Säästät rahaa.
– viikkaa tänä jouluna lahjapaperit talteen ensi vuotta ajatellen.

8 thoughts on “Joulupaperit pannaan!

  1. Moi Suki,Sun blogisi on ihanin just nyt 🙂 Tosi inspiroivia juttuja, aloin taas pitkästä aikaa katsomaan omaa kotiani sillä silmällä ja aloittelemaan muutamia projekteja. Ehkä teen joulupaketeistakin tänä vuonna maailman hienoimpia, miksei.

  2. Samaa mieltä edellisten kommentoijien kanssa, mutta siis miten voi olla mahdollista, että olet hankkinut kaikki joululahjat jo nyt?! Ei ole vielä edes joulukuu! Olen aika kateellinen kyllä.

  3. Hyvä Suki!Niin sitä pitää. Olen ihan samaa mieltä noista lahjapaperiesta. Tuo kierrättäminen on tosi hyvä (mummoni kierrättää myös lahjanauhat), mutta myönnän sortuneeni useana jouluna voimapaperiin. Se on kyllä niin ihanan joulustakin, kun kaivaa jotain kivoja pellvalankoja tai paperinarua. Saa sellasia tunnelmallisia vanhan ajan paketteja. Ja yhdynpä minäkin vaihteeksi kehujien joukkoon. Tää on kyllä ihanan piristävä ja inspiroiva blogi. Kiitos.

  4. Kertakaikkiaan mainiota ja inspiroivaa. Olen itsekin joulupaperikasoja vastaan ja sinulta tuntuu koko ajan löytyvän mitä ihanimpia ideoita, tähän ja moneen muuhun juttuun. Itse taidan tänä vuonna kallistua sanomalehtiin paketoimiseen, saa nyt nähdä millaista jälkeä tulee. 😀 Kokeilin ideaa ja meteorologi-isän synttäreillä ja paketoin lahjat hesarin sääsivuihin.

  5. Ihania paketteja!Haen opinnätetyöhöni ihmisiä,jotka ovat teettäneet valokuviajonkun yrityksen kautta. (Blogia lukiessa päättelin että sinäkin voisit olla sellainen)Jos tahdot osallistua kyselyyni valokuvien/valokuvatuotteiden teettämisestä, laita sähköpostia:tanja.ranta@seamk.finiin lähetän liitteenä kyselyä!Kiitos ja hyvää joulun odotusta!Tanja

Leave a Reply