Iltapesulla


Tykkään enemmän järkkäilystä kuin siivoamisesta. Toisinaan saan kuitenkin raivokkaita pesupakkoja kuten tänä iltana. Puunasin kylpyhuoneen lattiasta seiniin ja mikä parasta, sain järkätä pesuaineet, täyttää pumppupullot ja heiteltyä purtilon pohjia roskikseen. Yksi himojärkkärin piirre on pitää pesuaine (ja myös siivousaine) purkit vähissä. Kaikki jämät yhdistellään ja käytetään pois mahdollisimman pian eikä koskaan saa olla esimerkiksi kahta vajaata shampoopulloa. Se järkyttää järkkärin mieltä.

Olen ihastunut Methodin pesuaineisiin (olisikohan ensi syy pullojen ulkonäössä ja heti perään ekologisuudessa?) Sillä ja taikasienellä saa parasta jälkeä ja loppuviimeksi kylppäriin jää raikas eukalyptuksen tuoksu.
Joko olen muistanut kertoa teille mitkä ovat ehdottomasti parhaat pyyhkeet? Meillä on testattu Marimekot, Finlaysonit, Missonit ja kotimaiset pellavafroteiset ja voittajaksi on ehdottomasti päätynyt Pellevävaren pyyhkeet. Siis jos arvostaa samoja asioita kuin me: erittäin hyvää imukykyä, samalla samettista pehmeyttä, nopeasti kuivuvuutta sekä materiaalia, josta ei purkaudu froteesilmukoita. Pyyhkeitä saa vain harmittavan harvoista paikoista. Olen löytänyt viimeisimmät Helsingistä Studio Kirsimarista.

13 thoughts on “Iltapesulla

  1. Pauliina,Juu, löytyy toki. Oli ennen yöpöytänä, mutta hoksasin sen nerouden kylppärissä, kun kestää suhkuttelua mielin määrin. Älä emmi, osta toki, se on kyllä eri kiva!

  2. Stockmannilta saa ainakin, hylly sijaitsee siellä alakäytävällä herkun ja akateemisen välissä. Toinen paikka on Arabia, jos käyt esim. Iittalan tehtaan myymälässä, niin siellä samoissa tiloissa on Opan kattilakauppa – siellä on Methodeja kanssa.

  3. Hahah, meillä on miljoona purtiloa ja tuubia kylppärissä, lähes kaikki kesken ja käytössä samaan aikaan. Tunnistan sisältäni pienen järkkääjänkin mutta hamstraaja on näemmä tässä kohtaa vienyt voiton kuitenkin. Tuo samainen musta käsisaippua löytyy meiltäkin kylppäristä. 🙂 Lisää mustavalkoisia perustuotteita sanon minä!

  4. Toi Componibili on kyllä ihana. Hankin sen tulevan talon eteistä ajatellen mutta toistaiseksi se on omittu autotalliksi pikkuautoille ja lego-ukkeleille. Joululahjalistalta löytyykin toinen Componibili, että saan vanhemman alkuperäistarkoitukseensa vuodenvaihteessa:)

  5. Vautsivau.. paljonkohan sulle pitäisi maksaa, että järkkäisit tämän torpan??? *pohtii hän eikä pelkästään tämän postauksen perusteella*..heh..hamsterin kun on vaikea oppia järkkäriksi 😀

  6. RuusuLiisa. Heeh, hauskaa tässä on, että mä olen joskus miettinyt järkkäyspalvelua, ei niiko siivousapua vaan järkkäystä. Se ois ihanaa. Se on hitusen enemmän aikaa vievää kuin siivos, joten varmaan olisi sellaista au pair luonteista, että asuisin kohteessa aina vajaan viikon =D

  7. Methodeja saa myös Moko Marketista. Meillä on vessassa vaahtosaippua ja on kiva. Muutama siivousnestekin on käytössä ja tykkään kyllä.

  8. Taikasieni (tai Magic eraser) on aivan ehdottoman loistava tuote! Itse otan sen usein suihkuun mukaan ja hinkutan seiniä ja hanaa suihkussa seistessä (ei ehkä optimaalisinta vedenkulutuksen suhteen). Muuten, tuli mieleeni noista mustavalkoisista kylppärin tuotteista, että Oxygenolhan valmistaa nykyään tyylikkäitä hammastahnatuubeja eri väreissä, myös mustavalkoisena ja valkomustana. Ostaisin pelkän pakkauksen perusteella, mutta kun käytän herkille hampaille olevaa tahnaa ja en voi luopua siitä edes sen pakkauksen vuoksi.

Leave a Reply