Look-a-like vanhoja astioita


Tänään aamupäivästä ihastelin niitä vanhoja astioita ja Tiina muistutti minua lyijypitoisuuksista. Kääk. Ei kait tuota olisi itselleen niin tarkkana, mutta Va tietenkin pitää suojella moisilta aineilta. Jäin miettimään löytyisikö minkä verran uutena sitä kirppisastioiden henkeä. Iloinen yllätys: vanhoja malleja on otettu paljon uustuotantoon sekä uusia suunnitelmia on selvästi syntynyt vanhoihin esikuviin pohjautuen. Tietty seuraava ongelma on, että kauneimpia näistä joutuu lähteä ostamaan Viking Linellä.

2 thoughts on “Look-a-like vanhoja astioita

  1. Hej. Can you tell me the name of that Sagaform bowl decor? I've been trying to find in on the internet for some months now but couldn't find any webshop that sells them. They're so pretty! Thanks.

Leave a Reply