Kurkistus kastilaatikkoon


Astiahyllykuvani ja vieressä oleva kastilaatikko kiinnostivat tarkkasilmäisiä lukijoita, hih. Tässä toivelähis RuusuLiisalle ja Mirjalle. Kiva, kun tykkäsitte! Kastilaatikko on tällä hetkellä karsitummassa asussaan kuin aiemmin. Laitoin välillä pala- ja pussisokerikokoelmani pussisokrut muualle jemmaan, ne kun täyttivät koko laatikoston. Tuon siis reissusta aina sokerit kotiin.

Lisäksi kastilaatikkoon on kertynyt kaikkea muuta söpöä: pieniä leikkiruoka-ainerasioita, tuoksukumeja (muistatteko?), lelulintuja, kuten Varpusilla pitääkin, ja kiviä eri maailmankolkista. Ihanaa tämä keräily.

2 thoughts on “Kurkistus kastilaatikkoon

  1. Kiitos kaunis kun laitoit isomman kuvan 🙂 Kivoja visuaalisia juttuja olet sinne keräillyt. Monesti olen miettinyt, että jos onnistuisi tuollaisen lokerikon löytämään, että mitä sinne sitten laittaisi, jotain samantapaista alkaisin varmaan metsästämään. Mikäs sen mukavampaa kun kerätä kaikkea pientä kivaa, kun niillekin olisi oma paikka.

  2. Aah..ihana! Hyvä etten minä ole ainut joka sokrut raahaa mukanaan 😀 vaikken sokeria oikeastaan käytäkään. Tuoksukumeista muistan aina Cokiksen tuoksuisen, joka ala-asteella sotki pyyhkiessä/kumittaessa totaalisesti äikän ainevihkoni. Ei tullut tarraa siihen tekstiin 😀 saatika oikeinmerkkiä.. uusiksi piti kirjoittaa.

Leave a Reply