Tytöt kävi ostoksillaCan you believe this? Saints & Mortalsin parka löytyi 29,90 e:lla! Ei voi kiittää kun ystävää, joka vinkkasi kauppaansa ostoksille ja sain uuden vaunuttelutakin ihan naurettavan halvalla. Hah hah. Ja piti vielä ostaa yksi Acnen paita, sekin kun oli vain 39 e. On ne höpöjä, miten halvalla myy. Mutta nyt mä tietty näytän ihan viime talviselta, kun takki oli malliston jäämiä. Äidit kai saa näyttää hieman last seasoneilta. Takkeja jäi vielä kolme rekkiin, loput taisi olla kokoja M eli nopeimmat käykää kipin kapin hakemassa Kampin Carlingsilta.
Sitten löysin vielä ihanan huivin. Niitähän ei meidän talosta puutu, mutta arvaatkaa mitä keksin ostosyyksi? V tarvitsee uuden matkapeitteen. Miten kätevä se onkaan kylässä lattialla, junan penkillä, vaunuissa peittona ja aika usein äidillä kaulassa, hih.
Tänään lähdetään Pieksämäelle. Mennään kattomaan isoisoisää ja muutenkin kylän meininkiä. Siitä ja Vn ensimmäisestä junamatkasta raporttia parin päivän päästä. Tsirp, tsirp.

2 thoughts on “Tytöt kävi ostoksilla

Leave a Reply