Valloitavat petikumppanit


Katsokaapas mitä tuli vastaan, kun etsin itselleni syystakkia. Aivan mahtavia Suenos bedclothesin pussilakanoita. Koitin heti miten tilata, mutta mutkiahan siihen matkaan tuli näissä kokoasioissa. Mikä ihme se on, ettei EU:n sisällä voisi olla jo samat täkki- ja vuodevaatekoot. Blaah. Eli siis heidän oma nettikauppa myy kahta kokoa, joista suurempi 220 x 155 cm kävisi hitusen liian suurena meidän täkkeihin (150 x 200 cm), mutta tämä kauppa ei sitten myy sitä Saksan ulkopuolelle. Sitten taasen Lost and Found -nettikauppa myy Suomeen, mutta vain sitä pienempää kokoa 135 x 200 cm – auttamattomasti liian pieni.
Hinta isommassa koossa olisi kuitenkin ollut ihan inhimillinen (tietty laadusta ei vielä hajuakaan), 54,90 e/kpl, kun Finskuja myydään meillä noin 49,90 e/kpl. Kirjoitin valmistajalle ja laitoin tiedusteluun asian, katsotaan mitä sanovat ja saanko tuo jääkarhun ja jäätelön alkoviimme!
Se, että tässä nyt parjataan Euroopan vaihtelevia vuodevaatekokoja, niin sama ongelma löytyy lähempää. Oletteko hoksannut, että nuo vauvojen täkki- ja pussilakanakoot ovat aivan sanonko mistä. Jos sinulla on Familonin tai Finlaysonin täkki, siihen saat käymään heidän pussilakanat ja muutamia muitakin merkkejä, mutta siihenpä ei sitten käy Guildit eikä Ikeat. Voi kun kettuttaa.

Huom! Suenosilta vastattiin samantien +++ Saan toki tilattua Suomeen, kun laitan vaan FI ennen postinumeroa. Great! Nyt lähti tilaukseen.

10 thoughts on “Valloitavat petikumppanit

  1. noi lasten pussilakanakoot on kyllä peestä. Meillä on juuri kaikkia mahdollisia kokoja, eikä mikään mee yksiin. argh! Ite pitäis tehdä. ps. ihanat lakanat! noi teeveetkin oli aika symppikset.

  2. AIVAN ihania! mistä noita saa? jos vaikka ystävät saksassa pystyisivät toimittamaan. vaikka olisivatkin hitusen liian isoja.

  3. Äsken kiukkuspäissäni unohdin mainita koko lafkan – kyseessä siis saksalainen Suenos clothing. Ja sieltä vastattiin ja onnistuu tilaus Suomeen. Kaikki hyvin ja saan nukutuksi ensi yönä!

  4. Voi Suki minkä teit, nyt on ihan pakko hankkia jotkut petivaatteet tuolta, aivan iiihaaniaa! Harkitsen ehkä jopa noita tatskatyylisiä lakanoita hih!Kettu

Leave a Reply