Hullujen päivien kotiutuneet löydöt?


Tänään käytiin Vn kanssa kaupungilla ostamassa uudet vaatteet huomisiin tupareihin. Kummitäti sai uuden kodin ja menemme sinne huomenna koko perheen voimin. Aamusta leivomme matkaan vielä suklaamuffinssit.

Suunnitelmissa oli hakea myös kissoille se tarjotin Artekista, jos sinne on jo mustaa pikkuSiennaa saapunut. Tarjotin löytyi ja sinne oli nyt muuten tulleet ne Vitrankin tarjottimet. Hintaa niillä oli napsakat 66 tai 69 e kipale (en muista kummin oli), huh huh.
Kluuvissa lankesimme kärpässieniin. Ne löyty Miquesta (mistä en ikinä yleensä löytäisi mitään). Maksoi vain 5,70 ja 4,90 e. V tykkää ja maistelee jo hullun lailla. Onkohan miten myrkyllisiä nuo huopaiset versiot…
Illalla kävimme vielä mummolassa katsomassa Hullujen päivien tuliaiset. Sielläpä napotti olkkarin nurkassa ihana Puppy. Paras mummi, sanoo äiti ja ajattelee V. Ensi kesänä siihen varmasti jo nojaillaan ihan todenteolla.
Mitä te hankitte Hulluilta päiviltä, linkatkaa kuvia kotiutuneista löydöistä?

3 thoughts on “Hullujen päivien kotiutuneet löydöt?

  1. Oi, ihanuus puppy! Se löytyi myös omalta haave/ostoslistaltani.. mutta jäi tällä kertaa vielä kauppaan. Sen hankkimisen esti tosin myös se, että ne olivat kaikki jo loppuneet siinä vaiheessa kun itse pääsin paikalle. Muuten olisin ehkä sortunut:))Muista hullujen päivien löydöistä teinkin juuri postauksen:)

Leave a Reply