Onnen tytöt kiittävät.

Tämä on ollut hyvä viikko. V on päässyt vauvajumppailemaan ja -hierontaan, äiti omaan jumppaan ja Ikeaan. Saimme toissa iltana Vsta 2 kk kuvia, mitkä ovat niin kauniita, kiitos Pisarapilven! Kuvailimme viime viikonloppuna ja vaikka Vlla meinasi kärsivällisyys loppua (äidin jättirusetti asetteluihin todennäköisesti enemmän kuin kuvattavana olemiseen), niin lopputulokset ovat enemmän kuin täydellisiä. Laitan nyt yhden rusettipään näytille, myöhemmin lisää söpöstelyjä.

Tänä yönä myös blogi täyttää 3 viikkoa, hurraa! Kirjoituksia olen laittanut ajallisesti alkamaan jo tuolta maaliskuulta, vaikka blogia ei vielä silloin ollutkaan – äitiysajan askartelut taisivat alkaa jotakuinkin niihin aikoihin. Kiitos kaikille kävijöille, joita on nyt tullut jo käsittämättömät 4363! Olen otettu lukuisista kehuista ja inspiskiitoksista – koitamme jatkaa Vn kanssa samaa rataa.

Perjantai-ilta kruunasi viikon. Äiti lähetti isän baariin viettämään ystävänsä synttäreitä, nauratti V ja syötti tytön uneen, levitti uuden maton, keitti teetä ja nautti uudesta Inside outista. Siellä oli inspiroiva lastentavarajuttu.
Nyt nukkumaan tuon söpöläisen viereen.

7 thoughts on “Onnen tytöt kiittävät.

  1. hurjan suloinen pikkuneiti ja aivan mahtava rusetti!löysin blogiisi eilen. ihmettelinkin, että miten olen voinut olla löytämättä tänne puolen vuoden ajan! no, tämä postaus selvensikin asiaa hurjasti 🙂 mutta siis. pidän blogistasi paljon, tulen tänne toistekin. lisäisin blogisi myös mielelläni omani linkkilistalle, jos vain sopii?

  2. Hieno Matto Suki! Mulle tuli eilen ne H&M:n petivaatteet, nyt pyörii koneessa ja palan halusta päästä asettelemaan niitä sänkyyn. Kerrankin jotain vitivalkoista, eikä niitä kauhtuneita, kellastuneita rättejä joita joskus sanoin petivaatteiks…Söin muuten Maman nuudeleita just äsken, täydellistä.Ja ihania kuvia Varpusta!Kettu

  3. Hei Suki,Pakko kysäistä tuosta iiiiihanasta IKEA matosta -tarttuuko siitä sellaista villanöyhtää esim. mustien sukkien pohjaan? Entä miten ajattelit hoitaa puhdistuksen? Pelkkä imurointi?Olen haaveillut kyseisestä matosta jo aikoja, mutta minulla on hieman huonoja kokemuksia ikean halvemmista villamatoista… Käytännöllisyys on kumminkin hieman tärkeämpi kotona kuin silmän ilo (vaikka usein toisin olisi houkutusta valita).-Hanna

Leave a Reply