Kynäpurkki


Tänään äiti pääsi Ikeaan ihan ilman Varpua, joten ostelu lähti sitten totaalisesti käsistä. Järkkäilyä varten ostin ruoka-ainepurkkeja (vissiin kuitenkin niitä rumia) ja pienen kätevän lokerikon samaiseen kaappiin pussimausteille ja kasviliemikuutioille. Niistä sitten sitä kuvaa, kunhan olen saanut ne Habitatin maustepurkit ja järkkäilyn tehdyksi. Sitten sinne oli juuri saapunut jo jostain blogista aiemmin unelmoimani Annamoa-kankaat. Pakkohan sitä oli ostaa pussilakanan verran Varpulle tuota sinipohjaista vuoristokangasta. Aivan ihania kaikki. Sitten tietty hankin sen unelmamattoni, Varpulle mustavalkoisen mobilen (nekin on aina kaikki kyllä törkeen rumia) ja tuollaisen ruokapurkin, josta tuunasin tässä hetki sitten kynäpurkin. Kotiuunissa poltettaa “posliinimaalia” myy Hobby Point. Siellä on tuollaisia kätsyjä levyjä, joista voi leikata kuviot, laittaa veden avulla pintaan, antaa kuivua ja sitten uuniin 30 min. Fint!

3 thoughts on “Kynäpurkki

  1. Ihan täydellisiä noi Ikean kankaat! Mullakin Ikea-reissu kohta tiedossa, ehkä kangastakin lähtee messiin. Mitäköhän siitä tekis…Ja sopiiko se mun kämpässä mihinkään? Ei. Mut ostan silti 🙂

  2. Sulla on tosi kiva ja raikas blogi!!! Koottujen Murujen Jutalta sain vinkkiä tulla tänne ja tulen taatusti toistekin. Ihanaa piristystä näin värikäs ja iloinen blogi!

Leave a Reply