Arabian Arctica

Hyvää huomenta. Työasioiden saralla meillä jatkuu vielä toinen puserrusviikko Timberwisen-lattioiden parissa. IG:tä seuraavat ovatkin jo huomanneet, että uusimme Timberwisen kuvamateriaalia. “5 days, approx.50 hours, 17 floors, approx. 200 m2 parquet, over 50 pictures and enormous amount of props” , kuten markkinointipäällikkö Laura pe iltana FBssä tiivisti.  Kuviin pääsee kurkistamaan IG:n puolella, mutta tietenkin sitten laitan tänne valmiita otoksia, kun ne alkavat valmistumaan.

Ennen tuota Timberwiseä vietin viikonlopun Arabian parissa. Sen klassisen Arctican, josta monet yo- ja rippikahvit on riipaistu. Luin juuri, että tuon puhtaanvalkoisen ja ajattoman sarjan lähtökohtana on käytännöllisyyden ohella aistikkuus, ja että astioiden yksivärisyys ja pehmeä muoto poikkesivat syntyessään suuresti aikakautta värittävästä runsaudesta. Tällaisen romanttisemman ja runsaamman sisustussuunnan voimistuessa on jälleen Arctican aika. Kaarevana ja sirona naisellisempaan makuun, uudempana tumman harmaana rustiikkisiin pöytiin ja miehisempäänkin elämänmenoon.

 

Arctica-astiat // Arabia

Styling and photos, Susanna Vento

Leave a Reply