Amphion studiokaiuttimet kotikäyttöön

IMG_6568_low

IMG_6532_low

IMG_6525_low

Ny kuuluu! Meillä on aiemminkin ollut Amphionin kaiuttimet, loistavan äänentoiston lisäksi niillä kun on minun makuuni kaunein muotoilu. Kotimaiselta kaiutinvalmistajalta on tovi sitten tullut uutuus Argon 3S, jotka ovat edeltäviä Amphionejani hitusen isommat ja tietenkin samalla teknisesti kovempaa luokkaa. Ammattimallit ovat alkaneet kiinnostaa kotikäyttäjiä studioiden ulkopuolella ja siihen kysyntään syntyi juuri kyseinen malli. Ja visuaalisena ihmisenä nämä studiotasoiset kaiuttimet eivät kuitenkaan ole liian suuret, saa myös ilman jalkoja, ei liian teknisen näköiset tai muuten turhan pömpöösit. Hyvä Amphion, hyvä Kuopio!

Styling and photography for Amphion Loudspeakers // Susanna Vento

4 thoughts on “Amphion studiokaiuttimet kotikäyttöön

  1. Hei. Saako uudella mistä toi hylly on? Ollaa pitkään etitty uutta tasoa vinyylisoittimelle ja levyille.

Leave a Reply