Susanna Vento for YIT Smartti

yit_smartti11

yit_smartti10

yit_smartti9

yit_smartti8

yit_smartti7

yit_smartti6

yit_smartti5

yit_smartti4

yit_smartti3

yit_smartti2

yit_smartti

Viikonloppuna Kansalaistorilla oli esillä YIT-Kodin uudenlainen asuntokonsepti – Smartti. Smartti-asuntoja on erikokoisia, pienin ja kompaktein on 26 neliön yksiö, josta löytyy niin ranskalainen parveke, astianpesukone, kaapistoihin integroidut jääkaappi ja mikro, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Ensimmäinen Smartti-asuntojen talo nousee Vantaalle Ikean taakse ja yksiön saa omakseen noin 100 000 eurolla. Hankintakynnystä helpottaa myös yhtiölainan viisi ensimmäistä lyhennysvapaata vuotta.

Kansalaistorilla oli konttiin rakennettu malliasunto, joka vaihtoi tyyliä viikonlopun aikana. Arkkitehtuurisuunnittelun on tehnyt YIT ja Kanttia2, sisustustyyleistä Laura Seppänen loihti nuoren naisen kodin ja minä aktiivisen eläkeläisen kotipesän.

Kontti jatkaa Suomen kiertueelle, taloja kun tulee nousemaan niin Ouluun, Lappeenrantaan, Kuopioon, Tampereelle, Lahteen jne. Lisätietoja kohteista ja kiertävästä pop-up Smartista löytyy täältä.

YIT-koti // Smartti

styling and photos Susanna Vento, assistent Suvi Jaukkuri

Lisäkuvia, making of -video ja sisustuksen tuotetiedot löytyvät Instagramista #smartti #yitkoti @susanna_vento @yitkoti

Leave a Reply