Teemu Järven uudet julisteet

valmis_korppi2

valmis_hirvi

valmis_karhu

valmis_karhu2

valmis_karhu3

Hei jälleen ja anteeksi blogihiljaisuus, mutta täällä on tehty töitä – yksin ja yhdessä assarini Pinjan kanssa. Nyt on ollut niin mukavasti hommia, että oikea kätenikin pääsi tekemään loistavat stailaustyöt miltei omineen, vain pienen ohjaukseni alla. Napakymppisuoritus sanoisin!

Teemu Järveltä ilmestyi tänään kolme uutta paperijulistetta: Korppi, Karhu ja Hirvi. Ja ihan pian yksi superkiva uutuus, jonka tarkkasilmäinen voi bongata kuvista. Siitä lisää piakkoin.

Ja jotta joku onnekas pääsisi jälleen ilakoimaan muustakin kuin kauniista kuvista, arvon yhden uutuusjulisteen. Kerro kommenttikentään uutuuslempparisi ja voit voittaa sen viikon päästä. Arvonta suoritetaan 7.pv. Äläkä kummastele, jos kommenttisi ei heti ilmaannu. Joillakin sähköposti jää minulle tsekkauslistalle eli ilmestyy vasta hyväksymiseni jälkeen. Kaikki ovat kuitenkin mukana, ennemmin tai myöhemmin.

PS. Niin Teemun kuin monen muun paikallisen pienyrittäjän tuotteita pääsee ostamaan lauantaina Vallilaan (Pälkäneentie 5, klo 11-16:00). Field day + friends järjestävät Design Garage HKI myyntitapahtuman, josta löydät designyritysten mallikappaleita, b-laatua sekä aikaisempien sesonkien tuotteita. Ja luonnollisesti oikein kelpo hintaan. Minäkin siivoan varastoni, kuvauskappaleet ja mallistosta poistuneet Varpusen säkit -50% eli S 15 e, M 25 e ja L 30 e. Mieluiten cash!

Posters // Teemu Järvi

Poster holders // Ferm living and Papershop

Bird leg candle holder // Proloque

Piippu-pot // Lokal HKI

Camera-strap // Field day

Black tea ceramics // Takashi Endo

 

46 thoughts on “Teemu Järven uudet julisteet

 1. Aah, niin hienoja kaikki! Oma suosikkini on kyllä tuo Korppi. Ne on upeita lintuja ja onnekseni niitä asustelee paljon kotini lähistöllä.

 2. Upeita teoksia kaikki, mutta lemppariksi nousi hirvi, joka sopisi täydellisesti lapsen huoneeseen.

 3. Nuo Teemu Järven printit on kyllä todella upeita kaikki! Hirvessä olisi symboliikkaa siksikin, että otettiin kauan sitten hieman hittiä kyseisen kaverin kanssa.

 4. Upeita ovat kaikki ja ilo olisi ripustaa mikä tahansa kolmesta teoksesta seinällemme! Hirven herkkyys puhuttelee kuitenkin nyt eniten, joten valintani on hirvi.

 5. Teemu Jörven teokset ovat niin upeita kaikki! Näistä kolmesta ehdoton suosikkini on Korppi, joka sopisi niin hyvin ketun ja peuran joukkoon meille! <3

 6. Olen noiden grafiikkaversioita jo aikani ihastellut, joten oma suosikki on selvillä. Se on ehdottomasti kiireettömän näköisesti löntystelevä hirvi!

 7. Hirvi on aivan hirveän ihana! Lisäksi olisi juuri sopiva lahja tänä vuonna 70-vuotta täyttävälle isälleni. 🙂

 8. Korppi on minun suosikkini! Kinastelevat korpit meiltä jo löytyykin, lisää mahtuu seinille kyllä=).

 9. Itse pidän hirveitä. Omissa piirrustuksissa huomannut, että valkoisten kohtien käyttö hallitusti on haastavaa.

  Mikä sävy tuossa karhun takana on? Suunnittelemme itsekin maalaamista uuteen taloon ja rajaamme vaihtoehtoja.

 10. Varislinnut ovat lähellä sydäntä, joten tietysti Korppi! Se sopisi hienosti meidän varislinnuista kertovan opetustaulun viereen 🙂

 11. Tuo hirvi olisi jotenkin tosi sympaattinen pari omistamalleni peura-julisteelle; sekä peura että hirvi ovat jotenkin omissa mietteissään näissä piirroksissa

Leave a Reply