Aamu Arabia 24H kanssa

IMG_3692

IMG_3712

IMG_3793

IMG_3817

IMG_3836

IMG_3859
Kuten sarjan nimi kertoo, Arabia 24H -astiat ovat osa elämää, kellon ympäri. Astiaston osat sopivat aamiaiselle, lounaalle, välipaloihin, päivälliselle ja iltapalalle – niin arkeen kuin juhlaan. Mutta mikä on minun 24h -hetki, se tärkein?

Olen aamiaisihminen vaikken arkiaamuisin sitä juurikaan syö. Töihin lähden nopean smoothietankkauksen voimin, hyvinkin rationaalinen pakkoenergia. Tästä arkisuudesta huolimatta, aamiainen on parhaimmillaan se mieleenpainuvin ruokailuhetki.

Kiireettöminä viikonloppuina unesta pöperöisten pikkutyttöjen kanssa istumme pöydän ääreen, heräilemme hiljaa hissun kissun. Aamiaiseen liittyy monia kauniita muistoja. Pikkuruisena tipsuttelin mummolassa aamiaispöytään, jossa mummo oli jo ollut hereillä toista tuntia, pyöräyttänyt tuoreet pullat ja ryystämässä hyväntuulisena kahvia sokeripalan läpi. Entäpä yllätykselliset äitienpäiväaamut, jossa salaa kolistelin keittiössä ja kannoin vaappuvan tarjottimen äidille sänkyyn. Ja lasten syntymäpäiväaamut, joissa kynttilällä koristeltu muffini ja onnittelulaulu saa ilon irti. Entä jouluaattoaamut, ne riisipuuron siivittämät hetket, joista kutkuttava jännitys alkoi.

Koitan viikonloppuisin hidastaa ja aamiaisen myötä antaa lapsilleni näitä muistorikkaita aamiaistunteja. Silloin ei tiuskita, hohkata kiireestä ja ollaan kuin lomalla ilman suunniteltua päiväohjelmaa. Viime vuosina aamiaiset ovat perheessämme myös hieman muuttuneet. Joka toinen viikko nautin aamiaiseni yksin, ikävä on suuri, mutta ajan kuluessa huomaan oppivani nauttimaan myös tästä hiljaisuudesta, yhdestä kupista hyvää kahvia ja rauhassa luettavasta lehdestä. Molemmissa puolensa ja kuten tiedämme tämä juuri on elämää, iloineen ja suruineen. Meidän 24 h.

Keskiviikkona 24.2. Sinullakin on mahdollisuus hankkia omat 24H:t -24% alennuksella 24 tunnin ajan. ARABIA24H koodi toimii niin verkkokaupassa kuin Outlet-myymälöissä.

24.2.2016 – 24 tunnin ajan 24H astioista alennus 24% – koodilla ARABIA24H

Arabian kampanjasivulla on myös arvonta, johon nyt kannattaa ottaa osaa. Onnea matkaan!

*Blogiyhteistyö toteutettu yhdessä Arabian ja Otavamedian kanssa.

One thought on “Aamu Arabia 24H kanssa

Leave a Reply