Stilleben by Susanna Vento

taustakuva

pieniappelsiini

Mökillä oli märkää ja pimeää, joten tultiin kaupunkiin jo etuajassa. Mutta lomalla enivei. Tässä parina päivänä sain tehtyä muutaman asetelmakuvan, jotka ovat olleet mielessä – ja valon puutteesta odottelemassa toteutusta. No ny tapahtu. Lähdetään kuulkaas uuteen vuoteen ihan uusilla suunnilla. Tervetuloa stilleben,  flaamilaisuus ja tumman puhuvat asetelmat. Toisen vein jo tulostetukseen, jos näistä vaikka sellaiset isot mattapaperiset julisteet. Let see.

Kannu ja kynttilänjalka // Stilleben

 

8 thoughts on “Stilleben by Susanna Vento

  1. Ompas raju muutos. Kauniit kuvat mutta tulee vahvasti mieleen yksi toinen bloggaaja jonka tavaramerkki on tummat kuvat ja kallot.

    1. Kyllä tässä julisteprojektissa pistin vähän uusia tuulia 😃 Ja loistavaa jos muuallakin näkyvissä, en ole yksin trendiennustuksineni 👌🏻

Leave a Reply