Syksyn ja talven uudet Mainiot

IMG_1296

IMG_1250

IMG_1270

IMG_1328

IMG_1289

IMG_1283

Kiitos aurinkoinen päivä ja kiitos Mainio Clothing. Meille tuli taasen sellainen syyspaketti että! Ei palele äiti eikä lapset ja tyyliä on enemmän kuin pienessä kylässä. Otettiin tuollainen in action -kuvaussessio juuri isomman tytön kanssa, kun valoakin piisasi. Ja luonnollisesti nyt arvonta teidän iloksi.

Vastatkaa kommenttikentään teidän lempparinne Mainio AW15/16 -mallistosta ja viikon päästä arvon onnekkaalle Okapi-collegen!

Okapi-college // Mainio*

Pitkä Drongo-collegemekko // Mainio*

Motif-legginsit // Mainio*

Binga-legginsit // Mainio*

Drongo narrow fit collegefarkut // Mainio*

Kids room kelim and bedroom pillows // Ferm Living

*tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan

58 thoughts on “Syksyn ja talven uudet Mainiot

  1. Ihastuttavia kaikki, mutta Okapi-kuosi iskee erityisesti, ja siitä tehty haalari olisi meidän tytölle mieleen.

  2. Chimp collegetakki ja drongo narrow fit collegefarkut on aivan mahtavat! Useampi mainio tuote löytyy jo ja lisää tulee varmasti! 😉

  3. Ehdottomasti collegefarkut. Ne ostin heti dropin tultua hoikkarakenteiselle pojalleni ja ne ovat meidän molempien lempparit.

  4. Drongo-mekko on aivan ihana <3 myös motif-legginsit miellyttää! Okapi-college on ollut myös yksi niistä minkä tuosta mallistosta olisi kiva kotiuttaa meille <3

  5. Taas niin hieno mallisto, Mainio ei kyllä petä…! Ehdottomasti eniten iskee kyllä tuo okapi, beigen ja meren turkoosin yhdistelmä on tyylikäs, mutta ei tippaakaan tylsä, ihana syksyn piristäjä..!

  6. Lempparini on Binga-legginsit – sekä lapsille että aikuisille! 🙂 Mukana arvonnassa, jos arpaonni suosisi..

Leave a Reply