Teemu Järven uudet linnut

teemu_s

teemu5

teemu4

teemu3

teemu2

teemu1

Hyvää perjantaita. Ai että nyt sopii blogin nimi tähän päivitykseen. Varpunen täällä ilolla sirkuttelee Teemu Järven uusista linnuista. Ajoimme muutama viikko takaperin yhteen söötimmistä kesäpaikoista missä olen ever käynyt. Meidän lisäksi auto oli täynnä lintuja, ilveksiä, korppeja, palokärkiä, huuhkajia ja ties mitä. Teemu Järveltä on siis juuri ilmestynyt paljon uusia eläingrafiikoita niin paperille kuin vanerille ja huippuna nuo puuveistoslinnut. Minulla on nyt oma musta ihanuus.

Uudet tuotteet löytyvät pian Teemu Järven verkkokaupasta sekä viikonloppuna Design Marketista Kaapelilta. Sieltä voi ostaa myös hitusen edullisemmin siipeensä saaneita kuvauskappaleita. Design Marketin lisäksi Teemun luomisprosessin vaiheisiin, uniikkeihin taideteoksiin ja valmiisiin tuotteisiin pääsee tutustumaan Kansallismuseon näyttelyssä 13.9. saakka.

Prints and wooden birds // Teemu Järvi Illustrations

2 thoughts on “Teemu Järven uudet linnut

  1. Ovat varsin ihania teoksia. Toivottavasti pääsen pian valitsemaan omani verkkokaupasta, kun Kaapelille en nyt pääse.

  2. What lovely wallpaper. Scandinavian/mid-century style is my favourite. Can’t wait to have my own house and fill it with lovely decorations.
    Lovely blog.

    Jodie | a-textile-perspective.blogspot.co.uk

Leave a Reply