Bloggers Tour Spain // Marset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vierailimme kiertueen aikana parilla eri valaisinvalmistajalla, toinen niistä barcelonalainen Marset. Muutama heidän valaisimistaan oli ennalta tuttu, teistäkin useampi varmasti nähnyt tuon Pleat boxin. Ja tiesittekö että Harri Koskinenkin on suunnitellut heille Pur-valaisimen, olisiko ollut vuosi 2006.
Vierailumme aluksi ajoimme tutustumaan Apparatu Atelieriin, joka valmistaa juuri nuo kyseiset Pleat boxin keraamiset varjostimet. Tapasimme siellä suunnittelijan ja huippukeraamikon Xavier Mañosan, jolla on suunnittelustudiot niin Barcelonassa kuin Berliinissä. Keramiikkapajalta on niin mahtava kuvasaldo, että teen niistä ihan oman postauksen.
Uutuusvalaisin Take away vakuutti minut tekniikallaan. Led-polttimoinen valaisin ladataan pistokkeen avulla ja kun akku on täysi, valaisimen voi irrottaa ja kuljettaa mukanaan kuin lyhtyä ikään. Illalla puutarhassa tai mökillä sähköttömässä kammarissa. Ja valoteho huippuluokkaan ja se on lisäksi himmentimellä varustettu. Oikein hyvä.
Tuolla me nautittiin patiolla tapaksia ja paellaa, rupateltiin mukavia ja ehdittiin vielä piipahtaa naapurikadun parissa putiikissakin. Ihan off the record tuo parfyymikauppa – visiitin arvoinen. Pullota oma lempituoksu tai sekoituta oma ainutlaatuinen mixi. Lisää heistä täällä.

Follow me “take away”-lamp // Marset
Pleat box -suspension // Marset
Funiculi -wall lamp // Marset
Scotch club -suspension // Marset

Bloggers Tour 2015 Spain
#SunnyDays #SunnyDesignDays

Leave a Reply