At{mine}

Arvokkaat lukijani, nyt jälleen uusi kirjanmerkin paikka. Oletteko kuulleet At{mine}stä? Se ainakin vilahteli noissa minun Bloggers tour -postauksissa alkukeväästä ja uteliaimmat kävivät varmaan jo kliksauttelemassa mistä oikein on kyse. At{mine} on uusi sivusto, johon sisustusharrastajat voivat luoda profiilinsa ja rakentaa sinne oman kuvakoosteen kodistaan. Palvelevinta tuossa ehdottomasti tuotetietojen määrä – käyttäjä kun voi luoda linkkejä kaikkiin kuvan tuotteisiin, mistä mikäkin tuote on ja mistä sen voi hankkia. Ja toisaalta tämä on myös täydellinen kurkistusmahdollisuus käyttäjien koteihin. Kyllähän blogit esittelevät kotejamme jo tietenkin muutoinkin, mutta tässä jää pitkät liirum laarumit pois, pelkkää visuaalista tulvaa eikä juurikaan muuta kuvamateriaalia, kuin kurkistus kotialbumiin. Pinterestiinkin verraten täällä on kyse vain oman kodin makupaloista. Oikein hyvä.

Sivuston ovat perustaneet kaksi sööttiä lontoolaisdaamia Ia Bergman ja Helena Benelbas, jotka jättivät taakseen Goldman Sachsin, yhden maailman suurimmista liikepankeista. Mä jotenkin niin rakastan näitä tarinoita, joissa ihmiset uskaltavat ottaa elämälleen uuden suunnan.

Sivustoa on kehitetty nyt pidemmän aikaa ja olin yksi onnekkaista jäsenistä, jotka pääsivät mukaan jo kehittelyvaiheessa. Tällä hetkellä sivua on voinut katsella vain betaversiona, mutta nyt tulevana maanantaina lopullinen saitti aukeaa. Siellä olemme me kaikki Bloggers Tourin jäsenet koteinemme, tule sinäkin mukaan tällä henkilökohtaisella kutsulla!

Susanna Vento At{mine}
ja kutsu sinulle.

Bloggers Tour 2015 London 
#BloggersTourLDN #BloggersAtMine

Leave a Reply