Frozen juhlat

Tuossa ne tuhisee. Ei mennyt montaa tovia unen saamiseen päivän juhlien jälkeen. Vietimme jälleen molempien tyttöjen synttärit yhdellä kerralla ja tänä vuonna teemavalinta oli täysin neiten käsissä. Tarvii tuon enempää avata, mutta aika huurteista seikkailua oli koko päivän. Kiitos vieraat, kiitos ihanat tyttöni 2 ja 6 – olen ylpeä äitinne.

Frozen-kakku // Raquel Cake Designer
Ilmapallot // Pallopiste
Seisova Elsa-ilmapallo // Juhlamaailma
Astiat ja pinjata // Prisma
Pöytäliina // Cmykistävä

7 thoughts on “Frozen juhlat

  1. Täälläkin yksi huokaili syvään kun näytin teidän juhlakuvat 🙂 Varmaan eräs alkaa jo suunnittella omia 5-vuotisjuhliaan ensi syksylle näillä teemoilla… Mutta ei se oikein vastarinta auta, kun yhdet rakastaa niin mahdottomasti noita prinsessojaan <3 Paljon onnea teidän tytöille!

  2. No mutta, Disney tai ei, ihan hemmetin tyylikkäät synttärit joka tapauksessa! Itse just eilen suunnittelin kaksosten 5-vuotissynttäreiksi (joulukuun lopussa) lumiukko-teemaa. Aihe olisi ajankohtainen ja sopivan unisex. Frozen on kova juttu täälläkin, DVD kohta puhki kulutettu. 🙂

  3. Oottakaas vaan kun se Frozen kakkonen tulee teattereihin. Mä en tiedä voiko tilanne enää karata meillä enempää käsistä 😀

Leave a Reply