Bloggers tour London // Folklore Design

Terveiset lentokentältä ja Lontoosta. Eilinen on jännitetty Norwegianin lakkoa, kotiin paluuta ja nyt tätä aamuista uutta lentoa Pariisiin. Saa nähdä kuis näiden reissujen käy. Laitan nyt ajankuluksi jo makupaloja reissusta. Olimme siis jälleen Bloggers Tourilla ja tällä kertaa tutustumassa englantilaiseen designskeneen.
Englanti on aina Englanti, huomattavasti koristeellisempaa ja romanttisempaa meinikiä kuin meillä, rönsyäviä Libertyn kukkia sekä sellaista tiikkipöytien ja sinapinkeltaisen värittämää 50-60 -lukujen ihannointia. Tietenkään käsityön merkitystä unohtamatta. Joka toisessa paikassa pääsimme kunnolla tekemisen makuun, nyt on kuulkaas neulottu, aplikoitu, ommeltu, tehty kukka-asetelmia ja tietenkin joka välissä nautittu tee. Fabulous!
Runsaan rönsyilyn rinnalla täältä on löytynyt paljon myös meidän skandimakuun. Aloitetaan vaikka Folklore designista. Islingtonissa sijaitsevassa pikkupuodissa oli niin huolella rakennettu konsepti ja toinen toistaan paremmin tyyliin sopivia tuotteita että. – Products that are made with care and built to last, kuten he itse tiivistävät. Minulla on muutama kauppakuva IGssä ihailtavana, mutta pääsimme myös leikkimään niiden kamoilla kaupassa. Tässä rakentamiamme nopeita set uppeja tuotevalikoimasta. Tunnistatteko minun?

Folklore Design, 193 Upper Street, Islington, N1 1RQ

Bloggers Tour 2015 London
#BloggersTourLDN #BloggersAtMine

2 thoughts on “Bloggers tour London // Folklore Design

Leave a Reply