Otetaanko jo vähän joulua?


Onkohan jo liian aikaista? Fiilistellään vähän joulua jooko. Olette huomanneet, että Sokoksen House-mallisto on viime aikoina kunnostautunut suunnittelijayhteistöiden myötä. Ainakin Sanna Mander, Polkka Jam, Muovo ja nyt jouluna 2014 Lotta Nieminen. En ole joulukoristeluihmisiä – yleensä kukat ja kynttilät riittää, mutta näitä uutukaisia voisin jopa nähdä joulupyhinä. Well done ja tip tap!

Lotta Nieminen + Ensilumi-tuotteet // Sokos-tavaratalot ja Prismat

4 thoughts on “Otetaanko jo vähän joulua?

  1. Jihuu noi on kyllä ihania! Mun mielestä on parasta kun noissa joulu näyttää iloiselta ja valoisalta. Se ainainen tummanvihreä ja punainen alkaa muuttua jo pikku hiljaa kuluneeksi ja synkäksi!

  2. Ihastelin kanssa noita Housen joulujuttuja Prismassa eilen. Kivasti kuvitettuja, suunnittelijan nimeä vaan ei näkynyt esineissä, niin mietin, että onko jonkun anonyymin tekijän, kiva, että nyt löytyi suunnittelijan nimikin.

Leave a Reply