Kirppissisustus

Otsikko kuulostaa aika pahalta, joten avataan hieman teemaa. Monen mökkisisustus koostuu vanhoista, arkikodista poistetuista kalusteista. Hyvä ja kaunis ajatus kierrätysmielessä, jos vanhat nahkasohvat osataan jättää pois muuttokuormasta. Meidän alkukesänä aloittama Kesähuone II -projekti pääsee pikkuhiljaa sisustamiseen ja otsikon mukaisella teemalla. Mökin mukana tuli varastollinen vanhaa kalustetta, joista osa päätyi saunan uuniin, mutta taidolla tehdyt puiset ovat odottaneet sopivaa paikkaa. Nyt päätimme kalustaa tämä huoneen vanhoilla aarteilla ja 0 e budjetilla, kunnostus-materiaaleja ja Ikean hyllynkannattimia lukuunottamatta. Jokainen huoneen mööpeli on joko mökin varastosta tai kirpputorilta, naulakko ja tuoli muuttivat kaupunkikodista. Rautakaupan puutavaraa ei lasketa. Myös vintin kätköissä lojunut papan sarjakuvakokoelma pääsi vihdoin esille, tuo hyllyllinen olisi salettiin muutaman varhaisteinin paratiisi. Tässäpä keskeneräistä paloja, kuvaillaan sitten kokonaan, kun kaikki valmista!

9 thoughts on “Kirppissisustus

  1. Näyttää ihanalta! Saimme miehen vanhemmilta luvan sisustaa ja pintarempata vanhaa mökkiä vähän uusiksi ja sen kanssa olemme olleet vähän samoilla linjoilla; Vanhat kalusteet on maalattu ja kunnostettu mahdollisuuksien mukaan, yhtään uutta tuskin tulee ja sisustustavaraa ja -tekstiilejä on uudelleensijoitettu kodin varastoista. Pari uutta sohvatyynyä ostin ja siinä se. Ja aika kiva siitä tulee, kunhan nurkka toisensa jälkeen pikkuhiljaa valmistuu.http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/category/sisustus/mokki/

Leave a Reply